Prosím o radu

14.12.2008

Ahojda holky.
Chtěla bych se zeptat,co byste mi doporučily užívat na podporu otěhotnení.Doktor i paní v lékárně mi říkali,ať to nechám přírodě a nic neužívám,ale mě to stejně nějak nedá.Takže zatím neberu nic,teplotu neměřím,ovu testy nezkouším,jen jsen si před pár dny všimla hlenu připomínající bílek (jak vy tu říkáte).Děkuji za rady.Mějte se hezky papa.

Krásný večer Misounku, :)
já s otěhotněním problém neměla, vlítla jsem do toho ani nevím.. :)
Ale zajímala jsem se o tuto problematiku, protože jsem původně problémy s těhu očekávala. Takže: pro budoucí maminku je třeba vit. C, Vit. E, zinek taky můžeš zobat a tou kyselinou listovou, jak už se tu písalo, také nic nezkazíš. :) I když kys. listová je hlavně dobrá na začátku těhu proti vývojovým vadám plodíka :) . No a pro manžu, přítele, či jiného dárce spermoňky je super selen a zinek! Tatínek by měl taky papkat vitamínky, aby se mu bičíkovci pořádně hýbali a bylo jich více. ;) A ten vitamínek C může taťka taky...Toť tak asi zhruba vše...každý ten vitamínek se prodává zvlášť a nebo můžeš zvolit nějakou kombinaci, je to jedno. Jen si dej pozor na směs antioxidantů, páč v nich bývá i vit. A a ten nyní nebašti!Kdyby si otěhotněla, tak vit. A často zapříčinní abnormality ve vývoji.(Proto by se neměla jíst v těhu vnitřnosti, hlavně játra...)
Snad jsem ti trochá poradila. :) Kup si hlavně ten vit. E a co je upe nejdůležitější...? Buď v pohodě! :D
Ať jsi brzy v tom, hodně štěstí! :k: :\x:

ahojky Misounku :a: já jsem se tak nějak dneska rohodla ;) , že bych něco měla začít brát, ne proto, abych byla jako ostatní holky tady:s: ,ale prostě proto, že uškodit mi to nemůže (jinak by to neprodávali bez receptu, že?)a myslím, že je to v začátku snažilkování to jediné, co můžu pro mimíska udělat (teda kromě snažilkování) Přečetla jsem si, co tady holky užívají, zadala to do vyhledávače a zjistila, že nejlepší pro mě bude Calibrum BABYPLAN, je tam hodně vitamínů, a nejen těch, které jsou dobré pro těhu, a já jinak žádné jiné vitamíny neberu. A cenově to je taky přijatelné, stojí to asi 130Kč a je tam 30 tablet. Pokud si to dočetla až sem, tak gratuluju :\x: nějak jsem se rozepsala:) Jo, zítra si to jdu koupit do lékárny :) ;)

ahojky,pry je dobra kyselina listova.svagrova mela take problem otehotnet,pak zacla uzivat kyselinu a za mesiv byla tehu.tak papapapapa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka