kašička

13.12.2008

Malýmu budou příští týden čtyři měsíce a tak jsem začala dávat na noc kašičku (od Nutrilonu, rýžovou - téměř od narození jsme na Nutrilonu, mlíčku), protože mi nechce papat mlíčko. Chci se zeptat jestli mu můžu dát tu kašičku i dvakrát denně (kdybych potřebovala s ním někam jít tak aby vydržel nepapat)? Díky za názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:

my dáváme od ukonč.4 měs. taky kašičku (tu samou) ale prej je lepší ji dávat jen na noc...nevím důvod, ale souhlasím s tím, protože i když jsem mu zkusila ji dát přes den, stejně měl hlad za 3 hodiny...jako normálně. navíc mu ji dávám z flašky aby se před spaní udundal. Přes den dej raději třeba mrkvičku a dej dopít mlékem.... kolik si vezme...a vydrží ti taky...mě, když dám jen zeleninu, řve za 2 hod. hlady ;) takže když dám jen zeleninu, a potřebuju někam vyrazit,byť jen na 2 hodiny...i na hodinu - beru mlíko, nebo banán sebou....

Ahoj tak já myslím že začínat by se mělo zeleninou,dítě by si mělo zvyknout že místo oběda,už bude zeleninka a ne mlíčko.Pak přidáváš místo svačinek ovoce.A kaši bych dávala jen večer,my teda ještě nedáváme,přibrali jsme kilo za měsíc, a papáme Nutrilon a krásně spinkáme,tak myslij že zatim je kaše zbytečná,uvidim co mi řekne doktorka.Mimčo můžeš dnes nakrmit kdekoliv,nebo jak to myslíš,že potřebuješ odjet,myslíš jako bez něho?

Ahojky, my taky papkáme kašičku - tu samou. Už nám je půl roku a začali jsme jí dávat asi v pěti měsících. Ale malej byl do té doby plně kojen, kaši jsme dávali na noc, protože se mi budil co hodinu i v noci. Doktorka nám sice řekla, ať mu dám nutrilon mlíčko, ale on jiné mlíčko než ode mě nechtěl, takže vyhrála kaše. Ale nevím, jestli bych mu jí dala i přes den... a není to napsané na té krabici.. tam co je dávkování, kolik dávek denně by mimi mohlo?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, myslím, že bys mohla zkusit prvně tu kaši...a možná, že s tou zeleninou bys mohla ještě trochu počkat...my začali v 5. sice pár dní před...už jsem to nevydržela...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka