unava

12.12.2008

ahojky holky jsem 13+3 a jsem stale utahana:.) jste na tom stejne nebo mate jak vsude pisi v II trimestru plno energie? Ja bych v jednom kuse spala jenze nemuzu :-( mam 2,5 letou holcicku je to takovy maly dablik , nechodi spinkat po obede a dokaze behat az do 8 do vecera,ale pak padne a spinka celou noc a ja si muzu dat nozky nahoru :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak já a do čtvrtého měsíce byla ko. Jen nevolnosti, najíst jsem se nemohla a byla jsem jak šípková růža, stával jsem na 11 a chodila spát ještě po obědě a večer usínala u telky. A pak jak když utne a pestalo to všechno, nevolnosti i spánek. Musím říct, že 5. měsíc byl z celého těhu nejhezčí, nic mi nebylo, nic nebolelo ani jsem o mimi nevěděla. Tak držím palečky ať jsi brzy v poho a užíváš si těhulkování.

Mám to přesně jak píší v knížkách. Ve II.trimestru mám mooooře elánu, ale před tím jsem byla jak Šípková Růža - teď mám alespoň vybudované hnízdo. ;) :s: Hodně štěstí v těhulkování. :a:

Každopádně jsi teprve na začátku druhého trimestru,takže se to možná zlepší!!! Ale každé těhu je jiné. Taky mám doma 2,5 leté dítě,ale kluka.S ním jsem do porodu ani nevěděla,že jsem těhotná,málo jsem přibrala,neměla jsem skoro žádné bříško a teď? Pravý opak,už si skoro nemůžu utřít zadek a jsem po ránu tak nevyspaná,že bych klidně prospala i celý den a to jsem v třetím trimestru,co se týče druhého,tak bych řekla,že to bylo taky tak!!! :a:

In reply to by kockral

diky za podporu je to docela fuska,ale je pravda ze mi zuzanka hodne pomaha :-)kdyz jsem byla poprve v tehu tak jsem musela byt hned doma jelikoz jsem zdrav.sestra a pracovala jsem na urazove chirurgii kde jsem jako tehotna nemohla dal pracovat tak me doktorka dala na neschopenku a mela jsem utrum jelikoz jsem mela jen vychazky.to ted zaplat buh nemam a muzu si jit kam chci a je ten pohyb a ta unava vic znat :-)Ale jsem za to moc rada a uz se moc tesime na mimiska :-)Vite pohlavi miminka?

In reply to by Kaspy

Jo,jo!!!Bude to další klučina, zatím máme vybrané jméno Kubík!!! No,já jsem v prvním těhu pracovala až do osmého měsíce,to teďkom vůbec nechápu,jak jsem to mohla zvládat!!! Je to po každé jiné. Teď mám zase domácnost a syna,což taky není žádná dovolená,ale taky mám už šikovného syna,který mi chce pomáhat a je za to náležitě pyšný,tak doufám,že mu to taky tak zůstane a bude pomáhat i při miminku!!! A vy už víte pohlaví? Už si ani nepamatuju,kdy mi to doktor poprvé řekl,ale vím,že brzy!!! Oba dva moji kluci měli už od začátku krásně roztažené nožičky!! :///:

In reply to by kockral

jeste pohlavi nevime,ale uz se nemuzu dockat ja bych chtela asi znovu holcicku ,ale manzel touzi po klucinovi tak uvidime ,ale je to jedno hlavne at je to zdrave :-)jojo zuzik taky pomaha a je to nekdy kouzelne kdyz u toho udela jeste vetsi neporadek nez byl ale nejvic se mi libi jak je na sebe pak taky pysna ze mamince pomahala a hned to hlasi tatinkovi kdyz prijde z prace a docela me prekvapuje ze si povida s malim v brisku je to u vas taky tak?uz mi dokonce rozhodla kde bude male spinkat pry s ni v postylce :-) taky jsem zvedava jestli bude pomahat a snad nebude zarlit ;)

In reply to by Kaspy

No,Paťulka mi hladí bříško a jen vždycky řekne, mimi nini. Ještě se mu nechce moc povídat,ale u kluků to tak bývá,na vše mají čas.Já jsem chtěla holčičku,ale i dva kluci budou fajn. Já si myslím,že můj bude hodně špatně snášet mimi,že bude spát v postýlce u nás v ložnici.Už dlouho se snažíme ho učit spát ve svém pokojíčku,ale bohužel odmítá,je schopný křičet i celou noc a přes noc odchází a ulehá v kuchyni atd.Nejhorší je,že on nám od malička zvracel a naučil se to,že když bude křičet a my nepřijdeme,tak se pozvrací,takže jsme ho nikdy ani nemohli nechat vykřičet.Docela nás tím vydírá.Ale kdo by chtěl v noci čistit postel,koberec,mýt kluka a ještě nahodit pračku,že?Užila jsem si toho dost,do roka čistím koberce tak 6 x. Bývaly časy,že jsem právala i dvě pračky denně.Hrůza. Naneštěstí to nebylo jen jedno zvracení za den,ale třeba i čtyři.Nevím,jak ho naučit tam spát.Myslím si totiž,že když to uděláme tak,že bych přijela s mimi z porodnice a mimi by spalo v jeho postýlce,tak že by žárlil mnohem,mnohem víc.

In reply to by kockral

tak to ti vubec nezavidim a uprimne receno se ti nedivim ze ho nenechavas vykricet ja mela vyhodu v tom ze jsme se z maleho bytu prestehovali do vetsiho kde ma mala svuj pokojicek a rychle si zvykla spat sama ale nekdy tedy ted uz vic od te doby co cekame chodi spat mezi nas vzdy tak kolem 3 rano tak jsem zvedava zda to ustane abychom neporizovali vetsi postel :-)
Drzim moc pesticky at to nejak zvladnete ikdyz vim ze to nebude lehke mi zase hodne bojovali z dudlikem ktery jsme odhodili az ve dvou letech ale odnaucit to byla sila hlavne vydrzet ten detsky plac.podle meho si maly rychle zvykne na brasku hlavne je musime zapojit do starani o male aby moc nezarlili a citili se velmi dulezite teda to bude platit hlavne pro mou malou nevfim jak to bude u vas ?zatim papa a drz se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka