Nejrychlejší příprava Nutrilonu- Pomoc!!!!!!!!!

14.12.2008

:cc): :cc): :cc): Maminky potřebovala bych poradit.Jak nejrychleji připravujete Nutrilon.Mě to strašně unavuje,hlavně v noci.Převařit kojeneckou vodu.Nechat odstát tak 15 min.Pak smíchat s Nutrilonem.Zamíchat.Nakonec zjistím,že je to horký.Tak to schladím.Pak je to zase studený tak to musím přihřát.No v noci je to děs.Máte nějaký ohřívač,který by jste mi doporučili.Nebo nějaký systém,jak to zvládáte Vy.Já už z toho magořím.Díky.papa :cc): :cc): :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Vodu si v noci normálka uvařím v konvici pak naleji požadované množství vody do hrnku a ten vložím do většího hrnku se studenou vodou než malou přebalím tak je voda akorát tak přidám sunar a hned podávám.. :cc):

mám termosku na litr.... a pak už jen nalívám....zezačátku je horká tak to po smíchání trochu zchladím, později je akorát, a pak když už vychladne tak ji přihřeju (v ohřívačce....ale někdy když spěchám tak ohřeju i v mikrovlnce když není vyhnutí).... je to nejjednodušší..v termosce máš vodu pořád ohřátou a nachystanou ... převařuju i kojeneckou vodu

ivka2222

já mám vždycky v konvici převařenou vodu a potom už jí jen ohřívám,zapnu konici a nenechám to dovařit jen trochu ohřát už vím kdy jí vypnout aby voda byla tak akorát :///:

už naštěstí nekrmím ale přes den a vůbec po každém krmení, pořádně vymyju flašku, naliju kojeneckou vodu bez převaření do lahvičky a dám do ohřívačky a tam mi to uchovává pitnou teplotu, vždy jen přijdu, nasypu Nutrilon a jdu krmit, cca 30 vteřin... Ta ohřívačka je k nezaplacení, vřele doporučuju!!! :one: papa a krásné svátky! :dance:

Vodu si převařím a pak vrátím do petky, vrazím po vychladnutí dolu do lednice a pak už jen naleju do lahvičky, na chvilenku do mikrovlnky, je to pár vteřin, přidám Nutrilon....za chvilenku hotovo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka