4. měsíční chlapeček!Poraďte prosím!!!

14.12.2008

Ahoj holčiny!jsem tu zas s takovým malým dotazem....Mám doma 4. měsíčního chlapečka!Musí se už takovýmu miminku přetahovat pindík???mě dr. řekla do 1 roku nic s pinďou nedělat ale přijde mi to dlouho???Jak to máte vy??Přetahujete už takhle brzy??Děkuju mooooocccc!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

malýmu jsou 3roky a pindíka jsme začli přetahovat až od 1roku..nejdřív to zkusil sám pediatr na roční prohlídce a pak jsme ho doma přetahovali my tak 2x do týdne.A žádný problémy nemá,takže se neboj :a:

v porodnici jsem se na to ptala dr. a jasně mi řekla, že první rok se přetahovat nesmí. Takže to raději nezkoušej, abys malýmu ještě neublížila.

Ahojky, tak nám doktorka říkala už někdy kolem třetího měsíce, že to máme stahovat... tak stahujeme, ale jsou na to různé názory, jako na vše :oci:, neděláme to každý den a vždy jen trošku...

ahojky, mě dr taky řekla, že ještě ne, až tak v roce. já to občas maličko zkusím, ale stejně se to pohne tak o půl milimetru, tak to dál nezkouším. hlavně malej není nikdy dost v klidu, takže je to problém

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky