Den DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

14.12.2008

Ahoj děvčátka moje. Jsem totálně nasraná chytl mě největší záchvat pláče :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)
Teď jsem se zrovna dozvěděla,že od mého chlapa tak jeho brácha čeká dítě né že bych mu to nepřála,ale on s ní je teprve 3měsíce a je to hrozně namyšlená krává,a on to moc nechce,ale za to ona to asi udělala plánovaně,musí mít všude navrch. Nic proti vysokoškolákům,ale mám s něma jen špatné zkušenosti. Nos nahoře atd. Já se tady snažím pláču proto,když se to nepovede,a ona je těhotná,nesnáším tu hnusnou nespravedlnost :§) Až mě z toho pláče rozboleli prsa. :jawdrop: Nevím jak se toho vzteku na ní mám zbavit.Ona ví že ho plánujem,ach jo. Nemáte nějak lék?Všem předem moc děkuji za příspěvky a za podržení.

je mi lito,ze se citis tak mizerne,ale nespravedlnost na svete byla,je a vzdycky bude a nema cenu se kvuli tomu trapit,protoze co svet svetem stoji,tak to tak vzdycky bylo a pak bys nedelala nic jineho a lepsi je se s tim vyrovnat,protoze s tim opravdu nic neudelas,ale ver,ze chapu tve pocity. :( Co se tyka vysokoskolaku,tak jednoho mam doma a je to uzasnej chlap,kteremu casto "vytykam",za by nemusel byt az tak skromnej a znam jich spoustu dalsich,takze si myslim,ze to je spis o lidech a ne o tom zda ma nekdo vysokou.. Preju hodne stesti..

Tak jí to přej... ikdyž Tě chápu, ale stejně to nezměníš, tak se s tím vyrovnej, bude Ti líp a zaměř se na sebe trojitá slepá myšminko.... Posílám pohlazení.

Jani, já jsem taky vysokoškolačka, a myslím, že nos mám na správném místě ;) Jen jsem ti chtěla napsat, že přítelův dobrý kamarád se po7-mi letech rozešel s fajn holčinou, a 2 měsíce po rozchodu si domů přivedl jinou..no řekněme ne tak pohodovou...,ale zezačátku se jevila jako fajn baba...a po 3!měsících chození hlásili těhotenství, každý týden nás informovali o tom, jak jsou na tom, a zásobovali celé okolí sms o UTZ a tak.. :? no po pár takových smskách a rozhovorech jsem toho začala mít plný zuby. "Té" se líbilo, že jsou středem pozornosti :w: když se malý narodil, byli všichni šťastni a tak, no, ale už když byly malýmu 2 týdny, zjistila "ta" a "ten", že vlasntě nemůžou už tak flámovat, takže malýho odstavila a mohla si užívat dál mládí, vždyť jí je teprve 19!! teď, když už má malý 1 rok. mají za sebou 2 rozchody, a pár nevěr!!! takže si myslím, že mit mimi po pár týdnech známosti je pěkná HOVADINA :-/) :-/) a nejvíc tím pak trpí ten prcek, když jsou jeho rodiče spolu jen kvůli němu, a ne proto, že se mají rádi. Jo a dnešní stav je takový, že krize jsou, zdá se zažehnány, ale prcka věčně hlídá babička s dědou nebo teta....takže tobě přeju MIMI co nejdřív, a věř, že takhle vymodlený miminko, bude taky to nejšťastnější miminko, dvou milujících a šťastných rodiů :cc):

In reply to by Lenis

Ahoj Lenisku. Napsala jsi to moc krásně a děkuji. Jo já jich poznala tak 5 a jen jedna byla perfektní dalo se s ni normálně babit byla prostě perfektní né všechny jsou stejné ale většina z nich jo. Už se moc těším,až miminko se nám podáří budu nejštasnější máma na světě. Děkuji moc i tobě jste báječné. :one:

úplně tě chápu. Kolem mě jsou také samé těhotné. Snad každý měsíc nám někdo oznamuje, že čekají a já bych chtěla tolik taky...
Proto to radši nikomu neříkám, že se snažíme. Jen vy, snažilky, jste moje důvěrnice ;)
Hlavu vzhůru. Ty budeš taky jednou maminka a ta nejšťastnější na světě!

In reply to by Handiiiik

ahoj Handiku:) s přítelem jsme se domluvili, že o tom taky nikomu neřekneme, je to takové naše malé-velké tajemství ;) ale musím se přiznat, že jsem to nevydržela a jedné kamarádce jsem to řekla :///: ale to bylo jen proto, že už to prostě muselo ven :) a pak jsem našla tenhle super web, a už to nemusím ventilovat venku, ale tady s váma :qu: S U P E R :qu: :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško, tak já už fakt nevím, :///: ale my to chceme s Kubíkem říct taky až po 3 měsících :one: NO JE TOTO MOŽNÉ?? :s: :s: ale nejsem si jistá, jestli se mi to podaří utajit před mamkou, přece jenom mě uvidí každý den, a asi jí bude podezřelý, že chodim tak často k dr., ale nějak to okecám možná, ale je to moje mamka, takže bych se hodně divila, kdyby to právě ona nepoznala :°: kolikátá společná věc je tohle?? :P :) :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kdyz jsem vysadila Ha a zacali jsme se "snazit" tak to nikdo nevedel,jen jedna moje kamaradka vedela,ze HA uz neberu,ale nejak protivne se evyptavala,jen byla zvedava,kdy "uz" to bude a budeme vozit spolu :)
Kdyz jsem otehotnela,rekli jsme to,ale jen mym a pritelovy rodicum a nejblizsim pratelum.Ostatnim ne a nemluvila jsem o tom a nechlubila se.Moje mamka taky mela zakaz sirit to dal,dokud nebudou rizikove tydny pryc...
Takze chapu a schvaluju :)
My ted zase tajime pohlavi naseho drobka :s: vi to jen nasi a Dr. :s:
Takze jsme fakt maximalni tajnustkari :a:

In reply to by Handiiiik

Ahoj Handíku. Jojo to máš pravdu,od teď už nikomu nic říkat nebudu řekla jsem to jen tchýni a jak to dopadlo. Jen všem snažilkám se můžu všem svěřit. Dekuji moc jste všechny báječné.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Miško. Jsi taky moc hodňoučká a moc jste mi všechny pomohli,a za to vám moc děkuji otevřeli jste mi oči a ty máš úúúplnou pravdu.Kdyby se alespoň chovala od začátku pěkně,ale to ona nedělá ale i tak brala jsem ji takovou jaká je ale tímhle mě dorazila jak mi to s úsměvem řekla,že je těhotná.No on právě z toho nadšenej není,tak snad bude jiná když bude mít dítě. Přece jenom se s ní budu vídat kvůli malému,tak uvidím,jak to vše mezi ní a mnou dopadne. Dočkáme se holky všecny jen mě to dost asi ranilo,ale jěště jednou moc děkuji. Opatruj se

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

musím protože jsi mě podržela a rozvítila jsi mi mozek :c: Nejsem sobec ba naopak pro každého bych se rozdala ale ty naschvály to mě ranilo. Jinak mocinky děkuji a tobe taky mocinky přeji ať už máš // na těhu testíku. :one: :one: :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dííííííííííííííííkyyyyyyyyyyyyyy jste vážně super,a jsem tady mezi Vámi štastná :h: :one:

Ahoj Jančo, doufám, že si to nevyložíš špatně, chápu, že jsi smutná...ale být nasraná kvůli tomu, že někdo čeká mimi...Ta holka, i když je to z tvého pohledu největší kráva, si to miminko třeba ve skrytu duše moc přeje...PŘEJ DRUHÉMU I TOBĚ BUDE PŘÁNO ;)

To je vždycky tak ten kdo to nechce tak je furt taky mě to sere,ale neboj Jančo traky budeš URČITĚ a pak se bude rozčilovat ona i za takovou věc jako třeba,že budeš mít holčičku a ona kluka nebo,že tvoje bude mít krásnější oči.Tak žádný brečení :w: a úsměv :) :///: :°: :dance: :a:

ahojky jani vim jak se citiš a ta nespravedlnost bohužel je ale neboj podaři se vam mimi a pak se budeš ty chlubit musiš to překonat nemysli na takove věci a mysli na vas a na to že se vam to už brzy podaři a třeba se už podařilo když tě boli prsa moc ti to přeji :k:

ja to taky znam...Kdyz jsem se zacali snazit o mrne,tak jsem se dozvedela,ze mam 2tehotne sestrenice.Strasne jsem to obulela a ne ze bych jim to neprala,ale ten pocit nespravedlnosti,atd jsem taky citila :(
Nastesti jsem otehotnela hned na to taky a jsme v 7mesici a mrnatko tady s nama za chvili bude!
Jinak jedina rada je,nerikat nikomu,ze planijete a snazite se o miminko!My jsme to nikomu nerelki,opravdu nikomu,protoze to sklamani a dotazy ostatnich kdyz se porad nedari musi byt silene a moc Ti nepridaji :(
Tak at Te btzy prejde vztek!

In reply to by annonymní

Jojo v tom sem udělala chybu ale za každou blbost se platí. Třebá má sestřenice je taky thotná a uní mi to udělalo radost jsme to oslavili kakaem a bylo nám dobře . Děkuji moc za pomoc mám asi jen nějaký blbý den. Moc se toho na mě sype,a tobě a málému přeji hodně zdravíčka a ať jte oba v pořádku

:cc): Ahoj Janičko,moc mě to mrzí ale dneska je asi opravdu den blbec já jsem od rána taky nějaká rozladěná.Neboj tobě se to těhu taky brzo povede hlavně jak píšou holky nedávej před ní na sobě nic znát.Držím palečky a drž se!!!!!!!Však ono nám to taky vyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):

In reply to by Mimčo

Ahojky Mimčo. Jste moc hodné,já už to asi přehnala,ale je fakt,že musí být něco víc,právě že mi to s úsměvem řekla ona,bylo mi v tu chvíli hrozně.Povede držím nám všem moc palečky. :one: :one: :one:

Ahoj Jani, tak to znám. Od přítele teta taky tak otěhotněla asi po 3 měsíční známosti a mě to taky docela sebralo. Teď má 6 týdenního chlapečka a já za ní jezdím a aspoň si ho užívám, když zatím nemám svoje. Neboj ono to přebolí.

In reply to by janca23

jasně že dám vědět, komu jinému bych se taky mohla vždycky tak skvěle vypovídat. Holky mám váš všechny strašně moc ráda a vážím si vás, vždycky dokážete poradit. A všem vám přeju abyste byli co nejdřív těhu.

je mi te lito, a udelej jednu vec nenech na sobe nic znat, tim ji asi delas radost kdyz vidi jak te to trapi, hod to za hlavu a nestresuj se, a mysli jen na sebe zapomen na starosti a nec otehotneni volny pruchod a ono to pak prijde samo az to nebudes cekat, prej hodne stesti :qu: :cc):

In reply to by monika37

Dofám,že se nám Všem podaří co nejdřív. Víš já už jsem i zoufalá,že nám to nejde.,i když je to jen pár měsícu,moc jsem se upnula a to jsem si říkala,že už jsem se trochu hodila do klidu. Tak mě to asi jen moc ranilo,jinak moc děkuji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka