omdlela jsem

14.12.2008

ahojky všem měla jsem snad tu nejhorši noc než jsem šla spat tak jsem si vzala čipek ktery mi doktorka předepsala proti zacpě a nevolnostem a po par hodinach jsem se vzbudila se strašnymi bolestmi břicha a zad tak jsem šla na zachod a po chvili jsem omdlela probrala jsem se a ležela na zemi tak mě hlava bolela nebo jsem se nejspiš praštila o umyvadlo bylo mi tak špatně ale po omdleni mě bolesti přestali ted mě už jen sem tam boli a zamota hlava vubec jsem nekrvacela to bych jinak hned jela na pohotovost ale zitra zavolam doktorce at mě zkontroluje moc se bojim o mimi :r: ty čipky už raději neberu myslite že to bylo tim?stalo se něco podobneho některe z vas?děkuji pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

no ja jsem chtěla jet ale ten muj řikal že pokud nekrvacim tak mam počkat do zitřka a pojedem k moji doktorce mě se to same stalo při prvnim těhu to bylo na disce ale nic jsem nepila jen džus ale to jsem ještě nevěděla že jsem těhotna ale tamto by mohlo byt ovzdušim ale ted to nevim možna bylo něco v tom čipku co mi nesedlo ach jo pořad něco :r:

In reply to by milisek

Tak to, že nekrvácíš, je sice fajn a opravdu to může znamenat, že miminko je s největší pravděpodobností v pořádku. Ale v pořádku musíš být i ty - a to omdlení tomu moc nenapovídá. Prostě bezvědomí je jasná indikace k okamžité návštěve lékaře.

Holka, já teda nevím, ale jela bych na pohotovost hned, zvlášť jestli ses praštila a ještě stále tě bolí a motá se ti hlava, třeba máš i slabý otřes mozku. Každopádně bezvědomí je k tomu dostatečně pádný důvod sám o sobě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka