obrovský stres

14.12.2008

Ahojky holky, nebo spíše maminky. Chtěla bych vědět jestli obrovské rozčílení a stres může ublížit človíčkovi co nosíme pod srdíčkem. Minulý týden jsem se tak moc rozčílila v práci, že mi stoupl adrenalin, rozbušilo se šíleně srdce a klepala jsem se ještě půl hodiny poté. Moc se bojím aby to nemělo vliv na cvrčka. Máte s tím některá zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já myslím, že tímhle si mu neublížila, jen snaž takovým situacím pro jistotu vyvarovat. Říká se, když je maminka v poho v těhu, tak mimi je pak hodný, ale není to pravidlo, kamarádka si to užívala, a malá jí brečela dva týdny, teď se srovnala, ale dobře to určitě taky není se takhle vytáčet a už vůbec ne, kvůli zlodějce. Tak se opatruj, to já se spíš bála lekání, pořád jsem se lekala, taky se bojím, že někde upadnu, tak se víc hlídám, pa

In reply to by FORINKA

No jo když má někdo miminko vytoužené tak se o něj prostě bojíme. Však já jsem jinak pohodář. Doufám že to bylo naposledy co jsem se v těhotenství takhle vytočila. O leknutí v těhotenství jsem slyšela pověru zrovna dnes. Že prý miminku přibyde jedna piha. Ověřené to ale rozhodně není ;)

Holky díky za odpověď. Já jsem se rozčílila, protože mě chtěla okrást jedna cikánka o 1200,- Klasická finta a jelikož mě naštve, když mě chce někdo okrást tak jsme na sebe ječely. Holky to byl takový adrenalin. Normálně jsem kliďas ale tohle mě úplně rozčílilo. I kolegyně co u nás pracuje rok tak říkala že mě takhle rozjetou ještě nezažila. Jenže já jsem si potom uvědomila že jsem měla být v klidu že kvůli té krávě jsem mohla drobečkovi ublížit. Už jsem jednou potratila. Moc se o toho človíčka bojím.

tak samozrejme ze nejaky vliv to ma mimco mit muze, zkus byt v klidu, mysli na mimco, stres v praci za to preci nestoji

Myslím,že jestli chodíš do ráce stresu se nevyhneš.Já taky chodím do práce a jsem od rána do večera a ještě práce doma.Jsem taky hodně ve stresu,ale nevyhnu se mu.Všichni říkají že budu mít nervozní a uřvaný dítě tak nevím.Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka