Ježíšek

14.12.2008

Ahoj holky, jak dostáváte dárky pod stromeček, aby vás děti neviděly?

Holky dík za krásný reakce. Rodiče měli fantazii. Doufám, že i nám se to povede, aby měly dětí hezký vzpomínky...Díky, Ivča

u nás to bylo tak že sme se všechny holky šli našlechtit abysme byly krásný a mezi tim se tam nanosily dárky nekterý už byly přichystany pod stromem aby nebyly vidět dřív naši to měly skvělěš vychytaný po večeři tata zazvonil na zvonek a z obyváku začaly hrát koledy pod talířkama jsme měli každý obrázek nějakého zvířátka a ty pak byly místo jmenovak i na dárcích aby sme mohli rozdělovat když sme neuměli ještě číst

Já jsem brala malou ségru na procházku a mezitím to naši nachystali - teď bere ven malou ségru prostřední ségra. Pak už se nesmí do obýváku, aby se Ježišek nevyplašil. A potom jde nevlastní otec jako na záchod a zazvoní - no a zbytek čeká až se vrátí, aby jsme šli ke stormečku všichni ;-)

U nás to taky vždycky bylo s fintou koupání :-).. Před večeří jsme se šly ségrou vykoupat (byly sme malé a vešly se do vany najednou :s: ), naši zatím nanosili dárky a pak nám zakázali vstup do obýváku, abysme Ježíška nevyplašili :-).. Pak byla večeře, po ní sme šli s tátou do pokojíčku vyhlížet z okna Ježíška, jestli neletí kolem a mamka zatím "poklízela po večeři"... A jak tak vyhlížíme, tak najednou slyšíme zvoneček a mamka nám jde naproti, jestli sme to slyšely :-)..

In reply to by Lucii

Tak u nás to bylo stejné, ale my to teď budem muset asi udělat obráceně. Nejdřív jíst, pak koupat a nosit dárky, protože nemáme ten obývák krytý :( Hele, když už jsme u toho...JAK JSTE SI JAKO DĚTI PŘEDSTAVOVALI JEŽÍŠKA? Naše děti jsou zblblé santou, ale já spíš jako takového hnědého malinkatého dědouška...Ivča

In reply to by lifty

Tak tohle dilema jsem jako dítě taky řešila :-)... Asi jsem neměla nějakou konkrétní představu - spíš nějaký "duch", závan, energie... a samozřejmě hafo andělíčků, kteří mu pomáhají.. :-)

In reply to by Andělína

tak to já si takhle spojit neuměla a když jsem se našich každé vánoce ptala, tak mi říkali, že ho neviděli, protože se nemá rušit, když chceš, aby ti přinesl dárky :) Ivča

My to, jako děti, měli tak, že jsme se šli vykoupat (mezitím to tam naši nanosili a zavřeli dveře. Pak jsme jedli a pak se šel taťka podívat a už jen zapálil prskavky a zacinkal. Okno jsme taky nechávali otevřené :) . Jenže teď v našem bytě nemáme dveře do obýváku ani z kuchyně, ani z chodby. Tak budem muset děti držet buď v pokojíku, nebo v koupelně.
Ivča

My vzdycky davali, kdyz se sel kluk pred veceri koupat, a pak pri veceri uz tam darky byly, ale on o tom nevedel. Jen zacinkal zvonecek. Ted nevim, jak to udelame, pac budem prochazet kolem stromku - ale prece jen uz je mu 11 - musim neco vymyslet :) :k:

ivka2222

můj kluk Honza už ví,že se po večeři musí dlouho mýt ruce a potom čeká na znamení,jak je velkej doma je to jednodušší :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka