Vánoční výzdoba

14.12.2008

Holkýý, nám se domů nevejde stromeček, tak mám jenom na stole adventvní věnec...jak máte vyzdobené domácnosti, aby bylo "vánočně"?

:cc): Tak my budeme mít stromeček(jedličku)v květináči,je asi metr vysoká :) .Taky se nám sem nic většího nevejde :n: ,tam kde býval stromeček dřív je skříň,takže jsem to musela vyšpekulovat :!k: .Zatím máme jen svítící stromeček a závěs v okně,na stole adventní věnec,kterému právě pomalu dohořívá třetí svíčka,vánoční svíčky a betlém :) .Mám koupený pak ještě vánoční svícen(věnec) na stůl :ww: . :a: :a: :a:

hojky. My máme doma girlandy nad dveřmi, věnec na stěně a malý věneček na okně. Na dveřích taky nějaký smotek z jedle.na lustru jmelí.a bohatě to stačí.Stromeček budeme mít zatím jen asi metr vysoký, zatím to stačí.

aspon malej stromecek :) taky nebudeme mit zadnej obrovskej a ono milion vanocnich drobnosti a mas vyzdobu :)

ani malinkej??? To je škoda. My vždycky máme stromek, i když jsem bydlela na intru v jednom malým pokoji, tak i tam sme měli na stolku pidi stromek.

In reply to by Theodwyn

zrovna jedu z Tesca a měli tam malinké živé stromečky v květináči... Manžel ho moc chtěl, tak jsem se smála, že dáme dárky a nahoru na ně stromeček :-D. Jinak my budeme mít malinký ve stojanu v koutě v obyváku. Zatim mám věneček na dveřích a pár hvězdiček po zdech. Nebo nazdob aspoň větvičky do vázy ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka