Hysterický pláč

14.12.2008

Ahojky holky,jsem trošku bezradná s naší Stelkou. Už od čtvrtka má dvakrát denně hysterický pláč. Probíhá to z postupného pofňukávání až do řvu, kdy ji musím vzít a lehce s ní zatřást, aby zalapala po dechu. Včera se nám to dokonce stalo při koupání, které až do včerejška probíhalo klidně a se smíchem. Malé budou 3 měsíce, tak mě napadá, jestli to nebude tím. Podotýkám, že nezabírá sunárek, hračky a někdy ani chování. Máte někdo taky takovou zkušenost a můžete poradit, čím to může být?

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, bude to znít blbě, ale jsem ráda, že to tak probíhá i jinde...a to je proto, že teď vím, že to mimíni zkrátka dělají,když jsou přetažení, hladoví nebo tak a ne proto, že mají velké bolení. poprvý mě to vážně vyděsilo, protože malá je fakt pohodový a klidný mimín. tak nezbývá než doufat, že se nám to nebude dít často, mějte se fajn a díky =)

Moje malá beruška taky tak hystericky pláče, ale jen když je unavená, tak ji uspím v náručí a je klid, někdy ji dám cucnout čaje a tím se úplně unaví a usne mi s flaškou

U toho koupání nebyla jí třeba zima? Já jsem musela holce vytápět místnost..jinak to byla hrůza..a zkusila jsi pohupovat na míči?

U nás to bývá když je malý unavený, jak začne únavou řvát, nejde ho zastavit jinak než pevně zavinout, přivinout, pořád dávat dudel (protože ho plive), držet a vydržet než usne.

taky si to 1-2x denně dáváme a pomůže už jen uspání. Podle mě Honzik je strašně unavený, je hladový, chce jíst a zároveň chce dudat a prostě to nějak všechno nechápe a pomůže jen to, že ho prostě uspím v kočáře nebo v houpačce. To mu dám dudla a během 2 minut je tuhý.

ahojky,ja to znam moc dobre......porad to tady resim a uz taky nevim co s malou delat.
Driv to terinka mela taky i pres den....ted uz ne,ale obcs vecer jo.ale netusim doted cim to je.Je to,ale vazne hrozny.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky