prosincovky zpráva od Gabca30kk

14.12.2008

Tak mi psala Gábinka, že už má zasebou zátěžový test a čeká až jí zavedou vyvolávací tablety, na UZ jí prej zjistili, že má málo plodové vody a malý má 4250g, takže musí co nejrychleji ven a to buď normálně nebo císařem. Tak jí držme pěstičky ať to všechno dobře dopadne a už to má holka taky za sebou :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

strašně moc palce, ať to má Gábinka rychle a hlavně v klidu za sebou a ať jsou oba zdraví. Je to tedy pěkný macek, tak dávej zprávy :)

tak se pridavam s drzenim palcu, at je vsechno ok, my taky cekame, vcera byl termin a porad nic. Dost mozny, ze dopadnu jak Gabca...Zatim ahojky

Ahoj, taky mi psala, tak si byla rychlejší:-) Tak Gábince přeju ta to má co nejrychleji za sebou a moc netrpí, už si vytrpěla dost..Aluša+Nelinka

Ahojky Ivanko! Ráda tě vidím. Gábince držíme palečky, ať se moc netrápí. A jak jsi na tom ty?

In reply to by Evula

Ahojky Evulko, taky tě ráda vidim. Tak zrovna do dnešní noci mi bylo fajn, ještě jsem říkala, že leden to jistí no a holka na dnešek jsem vůbec nespala, tvrdlo mi břicho jako blázen, ale bolesti žádný a drží mě to do teď, jsem z toho nějaká zmatená. Buď si říkám, že jsou to jen poslíčci a zítra už budeme zase veselá kopa a nebo.... , no uvidíme. A co ty? Odpočíváš?

In reply to by IvanaVuova

Odpočívám v rímci možností. .... Je před Vánocemi, dostavujeme na rychlo...tak co myslíš. Ale to víš, snažím se posedávat a polehváat, včera mi přijela ségra umýt okna od štuku a malbitu, a vytřela, tak jsem si jen umyla topení a dveře a pak jsem jí dirigovala. Chjo, štve mi to, ale co se dá dělat. Dnes jsme ukončili 34tt! Jupíííí, zajímalo by mě, jak je malá už velká, kolik váží a tak. Ivanko, že bys následovala holky a taky už jela? Moc bych ti přála po tom všem, abys to měla rychle za sebou. kdy máš termín?

In reply to by Evula

termín mám 8.ledna, takže ještě 3týdny před náma, no uvidíme jak to dopadne, ve středu jdu na ozvy, tak aspoň budu vědět jak na tom jsem. A stim dostavováním tě úplně chápu, jsme na tom úplně stejně. Nakonec jsme se teda rozhodli že zimu přečkáme u rodičů, protože to fakt nestíháme a vytopit pořádně novostavbu je taky nadlidský výkon, ale snažíme se toho udělat co nejvíc aby jsme se po zimě mohli nastěhovat, takže si dokážu představit jak to stim poleháváním máš, ale měla by si být opatrná!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka