chodíte se bavit?

14.12.2008

ahoj, mám takovej dotaz, chodíte se bavit?spíš vy co jste před těhu chodily...přestaly jste kouřit a tak... jako že vy co jste prostě sem tam měly nějakou buď mírnou nebo krutou opici... Kačence je 7. měsíců (kojila jsem necelých 6 měsíců)a já byla 3x. z toho jednou docela opilá (nekouřím rok a půl a měla jsem jednu cigaretu!!!!!!!! což mě vůůůbec netěší) a bojím se, že jednou začnu, ale opravdu nechci... pokaždé byla Kačenka u babičky a dědy(upozorňuju, že jí chtěli sami) i přesto jsem měla tak divnej pocit, bála jsem se a prostě jsem byla nesvá, teď naposledy už to bylo lepší (myslím, že se zvyká dobře :-) )

ještě jsem nikde nebyla. buď měl toník kojící intervaly 2 hodiny a nebo prostě nebyl čas. doma teď máme šrumec, takže sice chodím spát nad ránem, jsem totálně nevyspalá, ale bohužel ne ze zábavy....
ale v pondělí by to mělo všechno skončit a ve středu máme v práci takovej minimejdan....tak se chystáme nechat kluka taťkovi a vyrazit do světa :s:
no a s pitíma kouřením...nikdy jse moc nepila, takže stejně jako dřív si sem tam dám skleničku vína s vodou.....no a na panáka si s radostí počkám a pak si ho pěkně vychutnám a s kouřením...zatím to jde a nehulim, i když mám často 100 chutí si zapálit. ale zatim mě pořád drží to, že nechci dělat klukovi hnusný mlíko.

Tak ja byla 3x a vzdycky hlidat bud muj bratr nebo muj tatka nebo moje mamka.A dala jsem si ze 3piva a jako dalsi uz jsem nechtela.Byla jsem v dost dobre nalade,ale musim se krotit.Jinak ja uz kourim :( kojila jsem do pul roku a pak jsem zacala.A bez posezeni bych bez cigara nevydrzela.

ja az prestanu kojit,tak hned vyrazim........pred tehu jsem kourila a chodila casto parit.Uz se tesim,ale jsem zvedava jak to budu zvladat asi budu volat porad domu co Terinka dela....

In reply to by terinka

u mě nebyl problém vykouřit kravičku na posezení, pak jsem přestala, otěhotněla, nikam nechodila a teď vyrazim a mám chuť :-( mě to prostě přijd, že to k tomu posezení prostě patří no... ale nechci, tak jsem na sebe zvědavá jak to zvládnu

ahojky, já jsem byla na třídním srazu a vrátila jsem se až v 5 ráno :00: , ale teda, že by mi nějak chybělo každej tejden vymetat hospodya diskoteky???!!!To ne, když chci, vím že můžu jít, ale mě to ani neláká...asi už jsem stará :s:

In reply to by Kateřinka25

jj, tak to jo...ale na to mám buď vás tady a nebo u nás jednu kamarádku....taky má prcka a chápe víc věcí než holky ze školy.--....s těma se už ani nestýkám, berou moje děti jako přítěž :? ....ale mě je to fuk....až budou mít ony svoje tak přijdou a rády ;)

In reply to by kettynka

jj,kdo nemá děti nemůže to pochopit-já to taky nechápala :-) já teda ze školy chodim s holkama a i stěma co nemaj děti - znaj mě ze dřívějška, ale i tak, já nesedim a nebavim se o posr... plínkách :-D to někdo třeba jo, ale je fakt, že já taky někdy, ale s tim koho to zajímá :-D

In reply to by Kateřinka25

chodím s holkama, který nemají děti...zatím studují nebo pracují, ale spojuje nás volejbal. Jsem ráda, že se můžeme bavit i po něčem jiném než o dětech. ale na druhou stranu mají Justýnku moc rády, takže se stejně zeptají. Moc mi to tak vyhovuje :one:

In reply to by Kateřinka25

já se taky nebavim po plínkách....ani o dětech, ale fakt nemám na to poslouchatkdo s kym a kde....na to už fakt nemám, beru to z jiného pohledu....prostě mám svoje dva kulíšky a taky se o nich bavim jen s tím, koho to zajímá, ale ony se třeba ani nezeptají jak se máme a tak...a to jsme byli fakt skvělá banda...no nic...dneska mám jiné kamarádky se kterýma řešíme všechno a všude kde se dá a skvěle si rozumíme....třeba i o půlnoci když je potřeba a o tom to je :h:

In reply to by kettynka

chápu, taky znám takových pár co řešej kdo s kym kde spal a proč a ten podvedl tam tu...mě to nebere... je fakt, že ty kamarády co stojí za to poznáš až v těch krajních situacích no, ale pak jsme rádi že je máme :-)

In reply to by kettynka

no jo no, jsme různý, já né, že bych to chápala, ale ono je právě chodit do hospody a chodit do hospody no.... já bych chodila tak 1x za měsíc(nebo ne do hospody, ale třeba na skleničku ke kamarádce nebo tak)nebo na různý srazy, ale vysedávat po hospodách to by se asi s dítětem nemělo no, ale každýho věc no...když se to někomu líbí, tak proč ne, jí by mohlo přijít divný, že je někdo doma co :s:

jo takže je to různé koukám, ale aspoň už nemám takovej divnej pocit :-) já byla teda taky na srazu a dřív jsem byla hooodně picí typ :-) (teda jako ne alkoholik, ale ráda jsem si dala) takže vám děkuji děvčata :-)

no tak já byla za ten celý rok co je malá na světě, jen třikrát, a to na srazu ze školy a jednou na narozkách, a to jsem byla do půlnoci doma, protože mé dítě to ví že nejsem doma a pak řve, opilá jsem nebyla ani jednou, jsem to do té půlnoci nestihla :00: pár cigaret jsem vykouřila ale jen fakt když jsem šla se bavit, jinak jsem cigaretu neměla
to se máš že ji někomu můžeš dát, malá nebyla zatím nikde na hlídání pokaždé hlídal chlap a hrůza děs, malá se kolem 11 vzbudila a nechtěla mu usnout a řvala, takže to ani nezkouším dát ji nějaké babičce

In reply to by Monča K.

a je to tim třeba, že už neni tak malá? že to pozná že je jinde? já právě nevim, káťa u nich byla 3x a neřvala - teda před spanim jo, ale to dělá někdy. je jí 7 měs. a já se toho bojim, že časem třeba nebude chtít bejt nikde jinde než doma... ale zas od mala je mezi hodně lidma, tak uvidíme :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no sport mi nic neříká a je to chyba...:-( denně sice chodím cca 4 hod na procházky, dopol 2 a odpol. 2 hodiny, ale jinak pecka :-(

já byla jednou na oslavě narozenin dasla sem si 2 malý piva a 2 cigarka hlidal tata a ted deme spolu v pondělí na veču a do kina hlídat bude u nas moje mama

ahoj, ja pred tehu chodila kazdy vikend tancovat, nejsem sice moc picí typ, ale ne ze bych byla abstinent.. Ted jsem byla za posledni dva mesice (malymu je deset) trikrat, sklenicku jsem si dala, to zas jo ale neopila se - prece jen od rana se musim starat o malyho, prcek byl na noc u babicky a ja jela za nima a odchazela jsem az kdyz spinkal.. joo... a kazdejch deset minut jsem kontrolovala telefon.:-)

Ahojky, tak já chodím pravidelně 1x týdně z kámoškama na kafčo a hlídá manžílek, možná budu vyjímka, ale nikdy jsem pořádně alkohol nepila a ani jsem neměla nikdy cigaretu. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky