Prosím o radu

12.12.2008

Ahoj chtěla bych poradit. Dneska jsem volala doktorce na výsledky krevních testů a ta mi řekla že výsledky jsou dobrý až na to že u testů na vrozený vady chtějí genetický ultrazvuk ve 20 týdnu. Ptala jsem se a všechny známý tam byli. Jen mám strach jestli mi náhodou nechtějí brát plodovou vodu. A ještě mi řekla že mám nějaký špatný krevní obraz tak že mi dá na to nějaký prášky. Máte s tím někdo nějaký zkušenosti? Zatím děkuji :cc):

na genet.UTZ ve 20.tt musi kazdy , bez ohledu na vysledky krev.testu. Naopak, kdyby jim vysli krev.testy na jakoukoliv vadu pozitivne, tak by te na odber plodovky poslali a rekli by ti to hned!...takze bud v klidku, oze tim, ze ti rekli, ze krev.testy jsou ok, tak je to parada!velky UTZ urcite taky dopadne dobre, kdyz je v poradku krev!...tak hodne zdaru a malo nerviku :one:

In reply to by nathali

ahoj díky za odpověd já sem si to myslela že tam musí každý, ale když mi četla ty výsledky do telefonu tak tam bylo od nich z laboratoře napsaný že to chtějí. Je to normalní že to tam píšou? Prý mi všechno řekne ve středu. Ale zase mi příjde divný, že kdyby něco nebylo vpořádku, to by mě snad nenechávali měsíc a na plodovku by mě poslali snad hned.

placené máš 3 UTZ a jeden je právě v tom 20.týdnu - říká se mu genetický. Uvidíš nosík (kůstku), mozek, srdíčko, ledviny, močový měchíř a možná i camprlika nebo pipinku :-) Nemá to s plodovkou nic společného, ale pokud by se lékaři na tomto UTZ něco nelíbilo (třeba by srdíčko nebilo jak má), tak by ti mohl doporučit odběr plodovky, ale 90% těhu je v pořádku, takže klid, pokud vyšly testy OK, nemáš se čeho obávat! Naopak tě to může velmi uklidnit a povzbudit. Vždyť už to bude celý človíček, akorát ještě trošku průhledný :a:

ohledně krevního obrazu - dostala jsem železo a bylo.
a ty krevní testy - taky mě poslali na gen. ultrazvuk, je to jenom větší UTZ, víc podrobnej a sepsali se mnou rodinnou anamnézu. ale to dopadlo dobře, takže mi plodovku nebrali, podle mě by to nedělali v jeden den, to by ti řekli předem

mě řekli, že krevní testy jsou v pořádku až na ten krevní obraz, tak mi dala doktorka železo, aby se to urovnalo. Na genetickým ultrazvuku jsem nebyla, tak nevim, ale jestli ti budou brát odběr z plodovky, tak to ti řeknou asi až tam.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka