paranoia?

14.12.2008

Ahojte.Holky,asi blbnu.Jsem tak asi na konci 7.tt.Byla jsem na utz v pondělí.Bylo vidět srdíčko,ale že je to prý menší tak o týden..Na další utz jdu ve čtvrtek.Já mám občas pocit,že mi to opět zamlklo.Jsem úplně na palici. :jawdrop: Je mi zle,bolí prsa,nechutná mi-prostě těhu příznaky.Ale mám strach,že nic necítím v podbřišku,žádný tlak nebo tak něco.Do čtvrtka to nepřežiju.Jsem prostě paranoidní,co? Dík,jestli někdo napíše úplnýmu cvokovi. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky moc holčiny.Uklidnily jste mě.Díky díky díky. Já vím,že strachem nic nevyřeším,ale občas to na mě příjde.Vrací se ta minulá zkušenost z podvědomí.Pěknou neděli

Přesně vím co prožíváš, taky jsem měla zamlklý těhu a teď jsem v 15.tt a ty první týdny byly nejhorší. Taky jsem měla hroznej strach, že o to zase přijdu. Pomáhalo mi na to nemyslet a věřit tomu mrňousovi, že to zvládne. Tak se šetři,odpočívej a mysli pozitivně. Určitě to vyjde :one: :a:

Urcite nejsi cvok!!!!!Hlavne skus myslet na neco jineho,nebo si najdi nejakou zabavu.Ja nevim,vysivani,siti,tet peceni na Vanoce.Ja jsem o prvni mimi prisla a kdyz jsem otehotnela podruhe.Tak jsem si vzdy tak nejak zmackla prsa,jestli mne boli a doufala jsem,ze ano.A ted jsem 34+5 a miminko se mi vali v brisku.
Neboj,bude dobre.

Ahojky, podle mě nemusíš v podbřišku cítit vůbec nic!!! :n: Spíš buď ráda, že nemáš křeče a že nazačínáš potrácet!!! ;) Jinak mně ze začátku bylo pořád jako bych to měla dostat a taky mi bylo zle od žaludku a co je zajimavé, tak ještě před tím, než jsme zjistili, že čekáme mimi, tak jsem se nemohla podívat ani na alkohol ... Ale někteří prostě necítí nic a zjistí, že čekají mimi až třeba ve 3. měsíci!!! ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka