Prevalovani miminka v brisku

14.12.2008

Ahoj vsem skoro maminkam,maminkam i snazilkam.Jsem 34+5 a od jisteho casu se mi zda ze mimi uz nekope tak jak na zacatku,jen se v brisku prevaluje a dela boulicky na mem brichu.Ale kazdopadne se takhle ozyva kazdy den,ma jiste casove intervaly.....rano kolem 9,pak kolem 14 a vecer 21-21,30.Asi mu je uz ten domecek maly.Kope kdyz vecer usinam a lezim na levem boku.Doktor rikal,ze nas chlapecek je i o neco vecsi,nez normalne.
Mate to taky tak?Hezky den vsem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

..taky jsem 34+2tt a místo kopání se mi teď dělají spíš na pravém boku boule, hlavně pod žebrema.když sedím.A jak píšeš bývá to pravidelné, vždy ráno když vstávám, kolem osmé-deváté a pak nejvíc večer, při odpočívání na levém boku se mi někdy vyboulí i druhý bok u kyčle ..a poslední dny máme skoro každý den i škytavku, tedy myslím, bříško mi skáče v krátkých intervalech a jen takové ťukání a trvá to vždy tak 5 minut ..nevím co jiného by to mohlo být. Pa

Ahojky!!!Tak mi moje mimi vystrkuje prdélku. Nejprve jsem myslela,že je to hlavička,že už je zase mimi opačně,protože první syn se mi otočil po 24.týdnu hlavičkou nahoru a tak taky zůstal do porodu. Naštěstí mě doktor potěšil,že hlavička je pěkně dole a to,co vystrkuje,tak to je zadeček. Kopání nožkama mám tak jednou za den,ale šikmé břicho mám skoro pořád,kolikrát mi příjde,že tam musí tancovat Lambadu. :s: :a:

tak ja to mam tak cely tehu. Klasicke kopance vubec neznam. Hlavne, ze je citime, nikde preci neni napsano, ze te musi 20x denne zkopat, jinak neni v poradku. Ja jsem v klidu, jsem i rada, ze je malej takovej hodnej a jen se prevaluje :)

Ahoj, :a: ten můj prďolínek se převaluje hlavně, když jsem v klidu a ležim na zádech. To vystrkuje patičky a dělá mi na břichu pořádný boule. Když ležim na boku nebo sedim, tak i pořádně kopne. Někdy je to docela bolestivý, ale pořád krásně příjemný.... :h:

Já mám pohyby furt velké, až se bojím, že cácorka bude asi pěkně živoučká. :\x: S malým jsem měla pohyby asi jako Ty, úplně vše v klídku a pohodičce, byl pak i zlaté miminko :cc): . Jen se tak v bříšku převaloval a spinkal. A to měl možná víc místa, protože ve 32.tt byl o 200 g menší než tahle potvůrka. Ale zase jsem byla hubenější než teď, tak zas třeba domeček měl menší, tolik nepovolenej :s:

ja to mela taky tak mimisek uz mel v brisku malo mista, tak spis delal boulicky, neboj urcite je vse v poradku, tak mu zkus zaklepat obcas na brisko me takhle odpovidal a byla to docela sranda

jojo mam to uplne stejne jak ty. Ja zitra zacinam 31tt a mala se uz tam jen tak nekdy nenapadne vrti,prevaluje a sem tam boulicka na brisku. Vzdycky kopala jak o zivot a tet je zni hodne miminko :-) taky jsem mela strach,ale hlavne ze je citime aspon zlehka. A urcite to bude i tim ze uz maji cim dal min mistecka. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky