Bolesti

14.12.2008

Ahoj holky posledni asi tri dny me strasne boli stydka kost i dupa,ale tak ze nemuzu poradne ani chodit :r: ...jsem tehotna poprve takze vubec nevim jestli je to normalni...pripada mi jako by se maly strasne tlacil ven....prosim poradte mi co to asi muze znamenat nebo jestli to mate nektera taky tak moc dekuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky jsem sice taky prvorodička, ale je to normální. Ve škole nám říkaly jak to bude vypadat při těhotenství s pánevním dnem. Prostě mám mimčo dole a roztahují se ti porodní cesty. Já dnes končím 36 týden a tyhle problémy mám už tak měsíc. Někdy je to horší, někdy lepší. Záleží jak moc odpočívám a nebo jak dlouho sedím atd. Prostě to musíme vydržet, už jen chvíli a miminko jde ven...pak bude líp, nebo taky hůř. :-D

To je prave to ze me to boli porad bez prestani :? no asi je to vazne tak ze uz se to mooc blizi no holky at uz to mame za sebou :one:

AHoj, mě taky strašně bolí, ale hlavně v noci při otáčení. Malej je hlavičkou dost nízko v pánvi, tak se prý uvolňují porodní cesty. Buď v klidu, je to normální - bude hůř...

Ono je to normální... více odpočívej, nožky si dávej nahoru a třeba si zavolej sestřičce a zeptej se jí, od toho tu jsou a ona Tě uklidní :) Ju? :k:

ahojky nic si z toho nedělej já to mám taky né asi v takové míře,ale chytá mě to hlavně v noci , když se chci otočit , tak mě spodek hrozně bolí, že kolikrát málem uroním i slzu. Ve dne mě to teda chytne jen opravdu občas. Mimčo ti už leří asi pěkně v porodních cestách, tak to holt bolí a tlačí. Však musíme vydržet za chvíli to už budeme mít za sebou :one:

Ahoj, já sice mám ještě do 38. týdne kousek, ale myslím, že ti malý začíná sestupovat dolů, takže to bude od toho. Prostě se už připravuje na příchod na svět. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka