Citlivý bradavky

14.12.2008

Holky, měla jste některá celý těhu citlivý bradavky? Já doufala, že to po prvním trimestru přejde, ale mám je citlivý celou dobu. Jen se jich dotknu a je to nepříjemný. Jestli to nezmizí, tak jsem vážně moc zvědavá, jak budu kojit. ://: Páč mrňous určo nějak extry jemnej nebude. :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Pavčík

To mě teda ztmavly jen malinko, ale dotknout se jich manžel, tak mu asi urazim ruce. Doufám, že to po porodu přejde, páč fakt chci kojit a jestli budou takhle citlivý jako teď, tak asi umřu, i když budem mít správnou techniku kojení. :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jsem rada:) mam i takovy ty silikonovy blbosti na bradavky kdyby to hodne bolelo

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

me se muj pta kdyz prijde z prace: a co jsi delala cely den? A ja: divala jsem se na tv a jen tak ležela. A on: a proc nejdes na net? cist nejaky clanky. A ja: vis ze na to me neuzije, to me nebavi :///: :s: on si mysli ze jdu jen na mail :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, to znám. Vždycky jen nakoukne, obrátí oči vsloup a pronese něco jako, že jsem švihlá. Pak mě vystrnadí a jde si hrát svoje hry - střílí vesmírný lodě, vraždí upíry a vlkodlaky apod. duchaplný hrátky :00:

In reply to by Pavčík

No, hele do úterka to asi nestihnem. Vůbec se neotvírám a poslíčky mám spíš tak, že je vlastně ani nemám. ;) A to by už fakt bylo trapný, abych tě předběhla s naším termínem 30.12. :00: Takže já tě nechám jít před náma. :a: Tak to se ti nedivim, to bych mu asi taky jednu vrazila. Manžu zase hrozně baví mi je mačkat, aby viděl, jestli mi z nich něco poteče. Naštěstí to neumí, takže neteče většinou nic, ale nepříjemný to teda je. :00:

In reply to by Pavčík

Tak to já snad ani na tu špičku. ;) Ale je fakt, že se to může během hodinky změnit. Budu ti držet palce, aby se to změnilo. Zase taková kosa tady není, aby se jí sem nechtělo, no ne?!? Jojo, ti chlapi, samý srandičky. Jsem zvědavá, jestli jim ten humor vydrží i při porodu. :s:

In reply to by Pavčík

Jo takhle. No ale stejně nespíš. To já u toho musím sedět. Noťas bude asi až příští rok. I když vlastně nevim, páč Honza před týdnem koupil nový monitor, tak se asi koupí novej komp než noťas. No jo no, holt tu u toho budu muset dřepět na židli a ne se válet v pelechu. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka