slavík

13.12.2008

opravdu nečekané výsledky... HAHAHA :s: :///:
já tu Bílou tak nemám ráda, mě je tak nesympatická- Lidičkyyy, vaše srdíííčka... no fuj, bych blil Milane

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já na slavíky koukám ráda, nikdo mi z nich nevadí, jen mi bylo trapně při projevu Bartošové. Fakt úlet :jawdrop: :? :s: Ivča

SilvieS

Nesledovala jsem to, už ze zásady nemám zábavné pořady na Nově ráda, jsou tam pořád stejné ksichty :sick:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Slavíky jsem sledovala od žehlení a žádný překvápko se (překvapivě) :) nekonalo. Ale spíš by mě zajímalo co ty tady ještě děláš?!? Je úplněk tak šupej rodit. :a:

In reply to by Pavčík

To bude docela cvalda než se uráčí. :) Já teda doufám, že ten náš námořníček nebude za seladona, páč než by se taky upravil, byla bych tu s břichem ještě do jara. :///: Včera mi tady byl pán mýt okna a koberce, takže jsem se docela namakala - sundat záclony, přesunout nějaký ten nábytek (jen lehčí věci, těžký tahal manža) apod. a ani to s prckem nehlo. Jen jsem večer odpadla a probrala se dneska v poledne. :00: Tak třeba zítra si to už rozmyslí a vykoukne. :a:

In reply to by Pavčík

No, my taky asi nebudem žádnej obřík. Bříško taky spíš menší a před 3 týdny měl 2080g, což na 35tt spíš míň než víc. I když nám teda říkaj, že jsme o týden mladší, tak to bude asi tím. ;) Na mě to taky právě nezabralo, i když my ještě máme do termínu chvilku čas. :dance:

No holky..já k vám do party asi moc nezapadnu.
Já mám Lucku ráda :h: .
Ve zpěvu se jí u nás jen tak někdo nevyrovná a když jsem si s ní povídala,tak byla moc fajn a fakt mi to nepřišlo jako nějaká maska.Je to upřímnej otevřenej člověk,kterej si toho taky plno zažil a svým úsilím a samozřejmě bohatstvím od přírody jakožto hlasem,se vyšplhala nahoru.
Já jí držím palce. :one:

Mějte se :a: ,papa.

In reply to by boule12

Zpívá pekne, ale jen kdyz ji nevidim:) ve zpevu je vazne dobra, to ano. Ja proste jen nemusim jeji oblicej a jeji řečičký o srdíčkách a lidičkách.
Jinak ji samozřejmě přeji lásku a spokojenost, to určitě ano.

Věroušek

Tak ja ne to teda nekoukam a nevim kdo co vyhral ale ja bych to nikomu jinemu nez Bile a Gottovi nedala. Mi ukazte nekoho kdo spiva tak dobre jako oni dva. Nikdo z ostatnich jim nesaha ani po kotniky

In reply to by Věroušek

jasne, tady jde o to, ze nam je Lucka Bílá nesympatická.
a Gott.. no ja nevim, treba Kolář-ten má krásný hlas. Ale me to pripadne jako nejaka ,,tradice,, ze to proste musi vyhrat Gott i kdyby za ten rok nevydal zadnou desku.

In reply to by Pavčík

a ta písnička Jednou nebe zavolá,úplně mi z toho jde mráz po zádech. Ale Gotta mám ráda a líbí se mi jak zpívá,když jsem byla mladší tak jsem se smála našim jak ho můžou poslouchat,já měla Lunetici atd... :s: No jo časy se mění co? A nebo stárnem? To néééé....

In reply to by Guffanecek

jj a nebo ta jak zpiva s leonou machalkovou-jak na ji slozil hudbu k.svoboda..no ja kdyz slysim, ta je kraaasnaa:-)
jako karel je dobrej to jo, ty stary hitovky mam rada :s: :///: Ze zdi na mě tupě zírá ... :qu:

:s: :s: :s: ještě že to tady můžem probrat. Mě vždycky nejvíc dostane,jak se chlubí kolik už jich mají. Dneska to opět musela připomenout,začínám další řadu :00: :00: Je trapná no :///:

no tak to jsme dvě,je úplně trapná s těma kecama!!!Pořád mele to samé dokola a teď se tam zase směje jak koza :00:

In reply to by Pavčík

přesně jak u nás,táta vždy chytal nerva a telka se automaticky přepínala.....Stejně ty kecy všechny jen hraje,je to úplná pipka.Třeba ty řeči o tom,jak se jí ulevilo,že se rozešli s Noidem a že jsou úžasní kamarádi?!

In reply to by nutana

to mi take nejak nesedi. uzasni kamaradi..ja nevim ... ale prece kdyz s nekym sdilim loze, miluji ho, vezmu si ho, a to ona mu jeste prece slozila tu pisnicku: Miluji Te Miluji Te Miluji Te (to komentovat nebudu), tak to musi cloveka mrzet kdyz se pak rozchazi...a ja bych asi kamaradka byt nechtela. Ja jsem to napsala asi hodne blbe..ale nedokazu si predstavit kamaradit po spolecne stravenych letech jako partneři. Mozna za par let, az bych se z toho vylecila, ale hend urcite ne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka