Zas nějaký splín

13.12.2008

Tak s večerem na mě padnul nějaký splín. Tolik jsem se těšila na těhotenství, jak si ho užiju, budu mít víc času na sebe a taky, že budu jezdit po výletech a návštěvách. Jenže nic, od začátku je mi špatně, takže žádné výlety. V pátým měsíci to bylo lepší, ale to jsme zařizovali svatbu a teď už jsem ráda, když se jdu projít, špatně se mi dýchá a motá se mi hlava. Těšila jsem se na adventní trhy a nejspíš je neuvidím. Jsem pořád doma sama a už mi hrabe.
Dnes u nás byla akce na náměstí a měl být ohňostroj, těšila jsem se týden, jenže muž byl unavený a nechtělo se mu čekat- taky byla zima jak blázen. Teď spí(což chápu byl celý týden v práci i dnes), ale já nemám do čeho píchnout. Připadám si tak odříznutá od světa, jsem na palici.
Kdo dočetl až sem tak moc díky... :r: :r: :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem na tým podobmě.Ještě k temu nevycházím s přítelovou rodinou což mě hodně mrzí .Tak jsem jen zavřena v pokoji s nikým nemůžu pořádně pokecat s nikým.Nechápu,že někdo říká ,jak je :§) těhotenství krásné.Jedině to bříško,ale ty pocity jsou někdy na mašlu. :§) :§) .Ale těším se až se narodí a bude mi dělat radost a budu mít zas jiny starosti něš přemyšlet nad tím proč mě nemají radi.

AHOJKY,JAK JA TI ROZUMIM.DEPKA,NUDA,DEPKA,NUDA.PORAD DOKOLA.STRIDA SE TO JAK POCASI A TO MAM DOMA JESTE DVE DETI.ALE TY CHODI DO SKOLY A VEN TAK JSEM STEJNE SAMA DOMA.U NAS ZASE TAKOVY AKCE NEJSOU,JINAK UZ BYCH TAM BYLA.TAKZE,DRZ SE HOLKA A NEBOJ,ZA CHVILKU BUDES MIT MIMI DOMA.PA

Já už bych chtěla mít prcka u sebe, sice všichni říkají, že se pak nikam nedostanu a budu pořád s prckem, ale teď jsem stejně pořád doma a navíc sama. Díky za podporu,já vím, že může být hůř. Hlavně, že jsme zdraví a rostem jak máme. Ale špatné náladě se člověk neubrání.
Snad bude líp..

In reply to by lucinecek

to mi povídej :oci: určitě bude líp... já osobně třeba beru jako "vysvobození" z těchto mých stavů vánoce.. moc se na ně těším, ta atmosféra a tak... letos jsou úplně jiné, hlavně budeme poprvé jako rodina - tři - ale taky jsem leto s ještě neviděla vánoční trhy, nepodívám se na večerní osvícenou prahu, ale i tak... 24.prosince ráno s pipinem vstanem (v 6h jak má ve zvyku :s:) naplácám se cukrovím a budu čekat, až se i náš taťka vykope z postele, budu jedním očkem čučet na pohádky a přitom blbnout s malým.. loni ty vánoce byli taky krásný, připadala jsem si tak výjimečně, že jsem si v bříšku nosila ten svůj nejlepší dáreček... a ani jsem se nerozkoukala a už bylo léto a já rodila.. nevím,kdy máš termín, ale uvidíš, že to uteče jako voda!!!
A víš co ti řeknu, jak ti tady tak hezky píšu, tak se najednou i mě začíná ulevovat... špatná nálada se pomalu vytrácí, takže ti vlastně děkuju!!!

In reply to by Danielle

Nemáš zač, já jsem taky ráda, že se můžu vypsat a popovídat si o tom. Když to řeknu muži vždy to přejde se slovy n jo ty tvoje hormony a jede se dál. Chlapy tomu prostě nerozuměj, hlavně když maj klid a co jíst. Já už nudou začala i píct, takž máme furt buchty, ale nestačíme konzumovat:)

já jsem na tom byla stejně. Moc jsem se těšila až vypadnu z práce a užiju si pořádně těhotenství,hlavně s přítelem. Jenže všechno bylo jinak,od 12tt jsem měla klid na lůžku a když se to konečně srovnalo a mohla jsem užívat tak si přítel našel druhou práci,což na druhou stranu je fajn,jenže od té doby začala nuda a když přišel víkend a já se těšila že něco podniknem,tak byl unavený a odpočíval doma. Byla jsem znuděná a nešťastná. Všechno se změnilo narozením Verunky,hrozně mě to naplňuje i když každý den je stejný.
Neboj se všechno se změní a ještě budeš vzpomínat na nudu. Jak to bylo fajn :s: Hlavně přeji ať je všechno v pořádku a jste všichni zdravý,to je k nezaplacení a nebuď smutná ju :dance: :dance: papa :a:

Ahojky, dočetla jsem do konce :wink: ono to těhotenství někdy není úplně podle našich představ, ale na konci té cesty tě čeká ta nejkrásnější věc na světě... devět měsíců si jí ukrýváš pod srdcem a pak přijde... mě dneska taky není zrovna do smíchu, padla na mě deprese... člověk se snaží věci přecházet a nepoddávat se jim, až to jednoho dne prostě nejde a rupnou člověku nervy.. nějak se nám všechno hroutí. ještě nedávno jsme se měli tak skvěle a teď... no nebudu tě zatěžovat ještě svými problémy... ale lucinečko, vždycky může být hůř, tak hoď splíny za hlavu a těš se na to, co přijde... :hearts:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky