Nutrilon - je mu po něm špatně???PROSÍÍÍÍÍÍÍM RADU

13.12.2008

Holky, prosím radu a nebo aspon názor.
Náš prcek baští nutrilon. Začali jsme s HA, pak přešli na klasickou jedničku a ejhle. Po pár dnech, co jsem přešli na normální, začal malej ublinkávat. Zezačátku tak normálně, myslela jsem, že je přejedenej, on totiž baští teda baštil docela dost, no a po pár týdnech mi začal ublinkávat i třeba dvě tři hodiny po jídle. A i když třeba neblinká, tak mu to jde zpátky a je vidět, že polyká to ublinknutý.
A i tak je celkově nevrlý, nějak mu moc nešmakuje, vypije ted o hodně mín než předtím, nejde mu moc spát, kroutí se. Probiotický kapičky máme a prdíky se zlepšili.
Volala jsem doktorce a ta nám poradila AR nutrilon, aby neublinkával, jenže, je to hustý pomalu jak kaše, ale to by nevadilo, ale stejně mu to jde zpátky, jen to nevyblinká. Asi je to těžký do žaludku. Tak mu do normálního tenhle přidávám, aby to měl hustší a neblinkal to zpátky, ale taky to nějak nefunguje.
Ten hlavní dotaz zní: STALO SE VÁM NĚKTERÝ, ŽE VAŠEMU MIMINKU NUTRILON OPRAVDU NESEDĚL A MUSELI JSTE MĚNIT MLÍČKA?
Doktorka pak říkala, že bud vyměnit za hipp a nebo bebu, sunar vůbec nedoporučila...tak já už vážně nevím. AR nám nefunguje, to je mu těžký do bříška a stejně ho natahuje...vyměnit, nevyměnit...poradte ženský...
Díky Wiki

Kliknutím vložíte smajlíky:

měli jsme ten samý problém. Míša po normálním Nutrilonu blinkal, i několik hodin po jídle, přešli jsme na AR a bylo vidět, že je mu těžkej, málo kakal, pořád tlačil, tak jsem ty Nutrilony začaliastřídat,ale dětská sestra mi doporučila zůstat jen u jednoho, že jim to střídání nevyhovuje, a přijde mi, že si na něj Míša zvyknul, kvůli tomu kakání mu dávám probiotický kapičky a moc nám pomáhájí. Řekla bych ale, že jsou spíš na zácpu a na trávení celkově než na prdíky.Zkusila bych vydržet u toho AR a moc je nestřídat chvilku jim trvá než si na každý mlíčko zvyknou.

\ahojky, naše malá měla problémy po Nutrilonu a Bebě...ublinkávala jak ďas...v každé lékárně mi tvrdili, že to není možné, jak jsou tahle mlíčka super, ale...nakonec jsem jen tak ze srandy koupila rakouské (asi) mlíčko Babydream a paráda... Dávám ho tedy až od 4.m, jinak jsem kojila

Nase mala nesnesla nutrilon,blinkala po nem,tak jsem zacala davat sunar a byl klid.Jo a taky nemohla jejich kase,protoze jsou samozrejme taky s mlekem-nutrilon.

Ahoj Wiki, někdy se to stane, že miminko nějaké umělé mlíčko nesnese a musí se změnit značka. Já používám Bebu HA, dr mi řekla, že do půl roku mám dávat jedničku a zatím ok, malá se mi po ní poblinká, jen když se nají víc, než je schopnej pojmout žaludek. Zkusila jsem jí dát Nutrilon2 a docela se ksichtila, moc jí nejel, než si zvykla, stejně jsem ho musela míchat s Bebou. Tak jsme zase jen na Bebě a je nám fajn

Ahoj Willy, myslím si, že je možné, aby malému mlíčko nesedělo. My jsme to měli naopak. Už v porodnici jsme začínali HA Bebou, přešli na normální a tu mi malej blinkal, tak jsme na radu pediatra přešli na Nutrilon a najednou bylo vše O.K. Malý byl rázem spokojený a vůbec neblinkal. Zkus se poradit a Dr. :a: a držím palečky

sice nevím, kolik malýmu je ale já kojila plně 6 měsíců a pak jsem dávala HA Bebu a byla jsem s ní spokojená, tak ji zkus.Dělají to i pro ty úplně maličký miminečka. To Hami se mi taky moc neosvědčilo a Nutrilon Zuzanka vůbec nechtěla. Sunar je dobrej ale není HA, tak mi naše doktorka řekla, ať ho zkusím až později. Pa a hodně štěstí

In reply to by Honzka

zÍTRA mu je 9 týdnů...já kojila asi 3 týdny a po šestinedělí doktorka říkala, at přejdem na normální nutrilon.
Nechtěla, že jí nechutnal, nebo jí po něm bylo zle?
Myslíš, že máme skočit na bebu HA, když už hamal normální nutrilon? Ta hypoalergenní ochrana je už stejně zničená. A kdyby měl alegrie bychom už věděli ne?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

říkala, že hipp,beba a nutrilon jsou víc dělaný jako mateřský mlíčko a ten sunar nee...spíš ale myslím, že je to tím, jak tu holky některý už psaly, že sunar je sladší a chutnější a taky kaloričtější.
o tu cenu ani tak nejde, i když náš prcek je docela jedlík a tak to něco stojí, pro nás je hlavní, aby byl v pohodě...třeba u sunaru nakonec taky skončíme..kdo ví....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já si taky myslela, že je to vše stejný, jen jde o značku a podle toho i o cenu...ale tak nevím, když doktorka říká, že není...tak asi není..fakt nevím...
Já osobně vyrostla na kravským mlíku a pudinkách...za mě byla v sunaru salmonela :-) a jsem kus ženský...
takže...jde o to, aby to hlavně prckům chutnalo, sedělo a bylo jim po tom dobře...
a s tou cenou jsem to nemyslela nějak zle...já ho už doma mám taky..přiznám se, že jsem ho koupila, ale bála jsem se ho zkusit bez konzultace s doktorkou a ta řekla, že nee...uvidíme...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě taky řekla čaje nee...že prej mu tím roztáhnu žaludek, ale tak přece sem tam dvacka fenyklovýho čaje mu žaludek neroztáhne...musí mít žízeň, vždyt to mlíko je sice z vody, ale to funguje jako jídlo a ne jako pití přece...a že jsem mu dala už vločkovej vývar jsem jí radši ani neřekla...naušiničky neřeším..ale mít holku, tak jí je dávat nebudu...věc názoru no..:-)

In reply to by Wikina

nedávat čaj při krmení umělou stravou? Vždyť se všude dočteme, že se čaj má dávat. To mlíko je na zasycení, ale není to na žízeň, není to jako mlíčko z prsa. Anetka má zítra 7 týdnů a vypijeme mě za den 300 - 500 ml čaje. Sama si o něho říká a chutná jí. Dávám jí HIPP fenyklový a pro dětské bříško, které jsou oba od 1. týdne. Jak na to doktoři přišli, že čaj neee?

Holky když se tu bavíte o mlíčko, tak mě prosím poraďte. Dáváme Bebu 1HA http://www.mojetehotenstvi.cz/papkani-maminky-poradite. Děkuji.

In reply to by Wikina

i po něm byla taková neklidná. Ta Bebaa to vyřešila. A taky moje kamarádka, ta kojila snad jen týden a o mlíčko přišla hned najela na Bebu a byla s ní moc spokojená. O té alergii by jste už asi věděli, ale ono je to taky lehčí do žaludku, než klasická Beba, alespoň tak mi to vysvětlovala moje doktorka. A za zkoušku nic nedáš.

In reply to by Honzka

No ten nutrilon HA mu taky šmakoval bych řekla víc, jenže ho pil týden od týdne víc a víc, tahle jednička je jinak dělaná, tak se na ní zastavil na 160ml na porci, ale ted klesnul, protože mu to tolik nejede.
Zkusíme tu bebu HA a uvidí se..nejdřív se poradím s doktorkou ještě v úterý. ALe přibýváme pěkně a rostem a v noci někdy spíme i 9 hodin v kuse, na 2 měsíce docela úspěch si myslím.
Neklidnej a protivnej je teda dost, tak snad nám změna papání prospěje...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka