Muj prvni Lucinkovsky svatek ... :o)

13.12.2008

Nazdarek tety, :a:
tak vam musim rict, ze tu u nas doma bylo dnes lidi jako na hrade :00: ;)
No a bodejt by ne! Slavila sem dnes totiz svuj prvni Lucinkovsky svatek!!! :\x: :qu: :c:
Krom tety a babicky s dedou (z opacneho konce Prostejova), k nam dorazili vlakem jeste i babi s dedou z Jeseniku, takze nas tu byl fakt plnej obyvak.
Ale musim rict, ze moc prima akce! :one: Putovala sem z naruci do naruci jak cestovni pohar. A nestihala sem ani koukat u koho se zrovna nachazim. :s:
Dostala sem taky moc krasny darecky. :qu: Mamku nejvic teda potesily ty prakticke - jako podlozky na prebalovani a ovocne presnidavky. Ale ja sem mela nejvetsi radost z krasne hadrove panenky a paradnich rumba kouli, ktere uzasne sterchaji a delaji aspon super ramus!!! :one: :one: :one: Netrvalo mi to dokonce ani dlouho a hned sem zvladla synchronizaci obou dvou zaraz a pak sem to jeste vypilovala, takze uz umim jima triskat navzajem o sebe. ;) Samozrejme ze cim vic, tim lip - to je samozrejmy. :\x: :one: :s:
No mamka je nadsena - co vam mam povidat. :s: :s: :s:
Uz se tesim co dostanu pristi rok. Tak se mejte a uzivejte hezky sobotniho vecera. :k:
Papik! :a:
LUCINKA OD MAMINKY SHARANE :girl:

Jéžišmááááriáááá já zase něco zazdila :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: .Lucinko,dodatečně ti přejeme všechno nejlepší k svátku :k: :k: :k: To víš,teta Rena teď měla zase náročnej víkend a nevnímala co se v ulici děje :O Až se uvidíme,tak ti dodatečně popřejeme :w: :one: :a: :a: :a:

Lucko gratuluju. měli bychom uspořádat koncert :-) a pořádně trénuj, víš, že správný hudebník musí cvičit třeba i pět hodin denně. mamka bude mít radost :dance:

In reply to by Tesa

Diky za gratulacku. ;) :h:
Ja proti treninkum nic nemam - jen by nemely byt tak blizko memu naslouchacimu ustroji!!!!! Taky Ti Tonik pisti nejradsi do ucha z 10ti centaku??? :00: :///:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by terinka

tak pro me to predstava krasna je - pokud zustanu ZATIM jen u te predstavy!!!! ;) :s:
jako pokud by byl porod stejne tak pohodovy jako ten prvni, tak mam doma dalsiho prtavce klidne hned, akorat nevim jak bych je ted oba vynasela nahoru po schodech - kdyz mam sama co delat s lucinkou a nakupem soucasne v naruci ... ale jinak urcite lucince nekoho "na hrani" casem poridime!!! :cc):
SHARANE+LUCINKA

Lucinko, teda mamka musí být opravdu šťastná z těch rumba koulí...Míša je má taky a to je mazec a taky s nima hned uměl zacházet a dělat ten největčí rámus a moc ho to baví. A dodatečně všechno nejlepší, hlavně zdravíčko :k:

In reply to by kettynka

Mamka skakala primo nadsenim, kdyz videla, jak je babi lovi z igelitky!!!! :s: :s: :s:
No jak vidno, tak nejsem sama, kdo se z nich takto raduje, co? :\x: ;)
Dekujem moc za pranicko a zdravicko si prejem vzdycky ze vseho nejvic! :k:
LUCINKA od SHARANE :girl:

Ahojdá Lucíku :a: , všechnooo nejlepší :one: moje mamka furt přemejšlí kdy má udělat můj svátek, protože ho mám pár dní před narozeninama, tak jsem jí navrhovala že mužu mít klíďo dva svátky :!k: :!k: PS: ty rumba-bubma koule ti závidím, to by byl rachot už to úplně slyším, musím napsat Ježiškovi }:) pápá Sašenka

In reply to by Ditousek

Cago Sasenko, :a: ;)
dekuju za pranicko! :one:
Ja hlasuju za Tebe pro dva svatky - vyrid mamce, ze svatku neni totiz nikdy dost!!! ;)
No a jestli muzu doporucit, tak Jeziskovi urcite tu zadost o rumba-koule jeste posli, pac to rachta naprosto fantasticky!!!! :\x: :\x: :\x:
LUCINKA :girl:

In reply to by Ditousek

No jasnacka ... to zkus urcite!!!! ;)
A vis jak - o vanocich by mel udelat snad kazdy darecek radost, ne???? takze aj vanocni migrana ji jiste potesi!!! :one: :c: :s:
LUCINKA
PS: vyrid mamce, ze moje mamka obdivuje jeji novy uces - je prej v nem kooooooooca!!!!!!!!! :one: :cat:

In reply to by sharane

No tak jsem na toho Ježicha teda zvědavá, prej bude asi houpajda a s těma rumba-humbuk koulema ještě rozmyslí, podle toho jestli najde mamka prášky na migrénu, přece jen jí od těhotenství neměla!!! Jinak prej děkuje za pochvalu účesu, mě se v něm taky líbí, konečně se dává dohoromady, ještě by mi za chvíli dělala ostudu a kámošky by se mě ptaly co to vleču za kočárem za popelnici :!k:

In reply to by sharane

No ještěže my jsme krásný čerstvý a mladý a pak se nikdo za ten kočár už nekouká...co je tam za ostudu :!k: no doufám že se dá trošku do jara do cajku, když bude světlo dlouho do večera :!k: ikdyž já teď hodně drandím s dědou protože mamka už jezdí zas za praci, takže dědečkem nic neskazíš :!k:

In reply to by Ditousek

Hehe - tak k dedovi Ti neco reknu: deda je moc prima - je s nim sranda, pac ma na blizko brejle jak popelniky a kdyz me krmi obcas presnidavkou a ja ho nahodne pokecam, tak se vubec nerozciluje, pac na to skoro nevidi a prijde na to az doma! :one: :s:
Problem je vsak v tom, ze on taky uz docela dost zapomina, takze kdyz sem byla u nej na navsteve, tak me proste zapomnel (i pres tisicero pripominek od mamky) zkratka nejak prebalit a tak sem dojela domu a vazila sem diky plince az ke kolenum skoro snad 20 kg!!!! :!k:
No jo - dedousek - je to nekdy popleta. 8) Ale mam ho moc rada. :c:
SHARANE+LUCINKA

janka.82

Ahoj Lucinko, všechno nejlepší k svátku. Jsi moc roztomilá :h: :h: :h:

janka.82

In reply to by sharane

My se máme moc dobře- nevím, čím začít :c: Na vánoce nám už budou 3 měsíce ://: Malej je hodnej, spinká mi celou noc, takže pohoda. Mám tu ještě jeden účet na vkládání fotek, chceš vidět malýho? :dance:

In reply to by janka.82

No zajima nas uplne vsechno !!!! Zacnete odkudkoliv ;)
A vy uz mate 3 mesice? :jawdrop: No to je teda neco ... :00:
Ten cas s detma tak letiiiiiiiiiiii - ze se tomu nechce ani verit. :n:
Je moc dobre, ze Tvuj broucek hezky spinka, to je potom i maminka klidna a spokojena, vid? ;)
Ze vahas, Janko - odkaz nam urco posli!!! UZ SE TESIME!!!!!!!!!!!!!!!! :\x: :\x: :\x:
SHARANE+LUCINKA

janka.82

In reply to by sharane

http://www.mojetehotenstvi.cz/blog/janka-82-0 Mrkni, mám vložené 3 blogy. Jinak opravdu nevím, co bych práskla. No, možná se pochlubím, že malej občas řekne krátce "mam" Já mu to totiž denně cpu a říkám mu máma. Jsem otravná máma, co??????? :s: Ale mám radost, že se tak rychle učí. Už konečně paseme a už se snaží přetočit na bříško. Taky pěkně slintá a má pořád ručičku v pusince- takže pomalinku zoubky.........

In reply to by janka.82

Tak sem ti to tam Jani prosmejdila a supeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!! :one: :qu:
Za prve se teda nestiham divit, jak Ti Matysek povyrostl - to ani mozny snad neni - vzdyt je to nedavno, co sme si tu jeste psaly a mela jsi tesne pred jeho vyklubanim na svet, no ne??? :||):
No a ted je to uz hotovy kus chlapa! :one: :cc):
A musim rict, ze sem uplne nostalgicky ted zavzpominala jake to bylo, kdyz byla Lucinka teprve 3mesicni .... jejda to je snad uz 100 let nebo co. :s:
Jeste k tomu paseni konicku - my sme s pasenim treba vubec nespechali, Lucinka zacala az ve 3,5 mes. a s otockama na brisko teda mnohem a mnohem pozdeji! A ted mi vali sudy po cele predsini a nestiham malem ani odstranovat vsechny prekazky, co ji stoji v ceste! :00:
Jen si malyho poradne uzivej, pac cim bude starsi tim mene volnyho casu bude - pocitas mamino s tim??? :s:
SHARANE+LUCINKA

janka.82

In reply to by sharane

Šári, to já moc dobře vím. Však už teď mi to neskutečně utíká :00: A co jinak vy? Kolik že Vám už je? A co pařížská šlehačka??????? Mňam, mňam, to bych si teď dala :!k:

In reply to by janka.82

Jani, ani se neptej - nam je uz 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zatim teda mesicu, ale ty mesice utikaji skoro jak roky, takze beztak za chvili to bude uz 8 let!) No jen se koukni:
http://www.mojetehotenstvi.cz/lucinciny-8-mi-mesicniny-o
A tady pridavam jeste odkaz na nase randes-vouz:
http://www.mojetehotenstvi.cz/nase-nedavne-randes-vouz-s-matyskem-od-re…
Jo parizska .... to je porad moje srdcovka, akorat teda na noc ji uz moc nedavam, pac tech 40% je fakt slusny zaprah na noc na zaludek. :00: :s:
Ale objevila sem dalsi nove vasne: treba kakaove minonky, skladanky Kolonada a taky mam porad zaparkovane v supliku aspon 2 Milky Cream - to je moje srdcova zalezitost! :h: :hu: :h: :a\|: ( Coz mi pripomina, ze se tam ted asi musi, chudinky moje male, citit desne osamnele, vid??? ;) :s: No asi je pujdu z te tizive samoty osvobodit. :!k: :hu: :a\|:
SHARANE

SHARANE+LUCINKA

In reply to by janka.82

Jeste nez se ponorim do studia, tak vis co rika Lucinka misto MAM???? Ja ji to "mama" taky porad vnucuju, ale ona misto toho rika neco jako HAM!!!! :hu: :s:
Tak nic - no "zivot je hold otazka priorit!" :s: :s: :s:
SHARANE+LUCINKA

Ahojky Lucinko :a:
připojujeme se s Kristýnkou ke gratulantům a přejeme ti všechno nejlepší k svátku, hlavně zdravíčko :k: :k:
Moc hezky rosteš a jak je vidět, oslavu jste si všichni parádně užili :qu: tak ať ti bašty moc chutnají a hračky dělají moooc radosti :c:

In reply to by Ricky

:a: Cauky Ricky a Kristynko!
Dekujeme moc za mile pranicko ... :c: Zdravicko je vzdycky na prvnim miste - pac jak je to, tak potom uz chybi ke spokojenosti jenom krucek. ;)
A jak se dari vam? Divam se letmo na vase blogy, kdyz se tu sem tam objevim, ale vetsinou je to takova rychlovka - jen kuk sem kuk tam, takze na nejaky komentarik pramalo casu. :(
Co u vas aktualne noveho?
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

U nás je to také většinou rychlovka, Kristýnka je hooodně akční miminko, nechce vůbec spinkat, tak pořád něco děláme a k počítači se dostanu jen na skok... My se máme jinak docela dobře, jen jsem dostala MS a Kristýnka nechtěla moje mlíčko a musela na flašku, tak už kojíme sem tam v noci a ve dne jen na žízeň, už mi to nejde zvednout :n: ale je tak moc spokojená, tak si říkám, že to tak asi mělo být a hlavně, za 14 dní na umělé stravě přibrala skoro 800gramů, když jsem jen kojila, bylo to tak 100 - 130 gramů. Takže z malé anorektičky se pomalu stává slečna Otesana :s: A dnes měla celý den v pusině ručičky a strááááášně moc slintala, dokonce poprvé kousala do KOUSÁTKA a navíc nečer měla teplotku 38stupňů, tak jsem zvědavá, jestli se třeba objeví první bělásek :c: Dneska usnula nějak moc brzo, tak jsem přemýšlela, že bych nějaký nový blog s aktuálním infem a fotodokumentací mohla loupnout

In reply to by Ricky

Takze Kristynka se taktez uz certikovsky rozjela? }:) :///:
A copak nejradsi vyvadite??? Mne leze Lucinka nejradsi do kosmetiky u prebalovaku a na jedno vymeneni plinky se asi tak 1000x otoci na bricho a zpet a udela tam takovy svincik, ze vetsi si snad ani nedovedu uz predstavit!!! :00: :n: (ochutnany malem ze ne vsechny kremy, odmotany vsechny sacky na plinky, ktery jsou na rolicce, rozhazeny cely stoh plinek atd. atd.)
Jestli je Kristynka spokojena i s jinou alternativou mlicka, tak se Ricky netrap a pust to z hlavy. ;) Dulezite je preci vzdycky spokojenost mrnouska, no ne??? :one:
Tak ze by se u vas v teplotkach klubal prvni maly bily tesacek??? Ze by, ze by, ze by??? Budem drzet palecky - treba uz putuje na svet!!!!! :||):
Mejte se primovne a at se vam obema dari:
SHARANE+LUCINKA :k:
PS: na pripadne nove info s foteckama se moc tesime! :\x:

In reply to by sharane

Jasný, musíme přeci vědět, že ji máme :s: :c: Tak nejradší má jídlo, jak vidí flašku, vyrobí hollywoodský úsměv a táááák se jí rozzáří očka až mě srdíčko poskočí, ze začátku mi teda bylo dost smutno a celé jsem to obulela, ale pomalu jsem se smířila s nečekanou a hlavně neplánovanou situací. Chtěla jsem kojit co nejdéle a myslím, že jsem udělala maximum, ale bohužel to už asi lepší nebude :n:
No jinak miluje lidi, nedávno jsme byli dělat odbornou porotu kámošce při výběru svatebních šatů a Kristýnka všechno pěkně komentovala a hned se stala miláčkem všech přítomných, mimo kámošky (láska na první pohled) okouzlila i její sestřenku, babičku i paní v půjčovně. Taky miluje nakupování, ale jen v případě, že jí vytáhnu z kočárku a jdeme spolu :girl: a doma je to ďáblík, nejraději dělá to, co nemůže - takže jde po mobilech, počítači a večer místo spaní raději sleduje se zatajeným dechem televizi, nejraději s tátou na kriminálky (nevím, co z ní jednou bude). Taky má ráda pózy před zrcadlem, to miminko na druhé straně jí fakt fascinuje! A v nestřežených chvílích se vrhá po všem, co je okolo zrcadel, v chodbě jsou to moje zkrášlovadla a v koupelně hlavně tyčky do uší, vždycky drapne krabičku a jediným škubnutím ji rozsype po celé koupelně :s: A je unešená z malé skříňky pod zrcadlem, dokáže jí otevřít a pak se sápe po holítkách a jiných tretkách, co tam máme :s: No a svojí kosmetiku taky ráda zkoumá, ale má smůlu, mám přebalovák na postýlce a věci vedle na skříňce, tak je to zatím daleko. Ale prča je, že když na přebalováku pase koně, loví rukama obrázky brouků a rozčiluje se, že jí nejdou strčit do puseny :c: Ale objevuje i svoje hračky, občas vydrží pod hrazdičkou a bere na milost i chrastícího motýlka a teď si zamilovala plyšovou kravičku :c: A když se dostatečně vyspinká na odpolední procházce, musím jí zvednout opěradlo a nechat jí sedět, aby viděla, co je okolo... no je to prostě ženská, jak má být :girl:
No, jsem zvědavá, jestli se něco vyklube... teplotka jí sice spadla, ale probudila se a nechtěla spinkat, zabrala až po dvaceti minutách ve vaku

In reply to by jituška

Dekujeeeem teto Jitusko!!!!! :one:
Ty jsi minuly tyden taky slavila, vid? ;)
A co Aja - jak se vam dari???? Dekujem za krasne fotecky, cos posilala mailem! :k:
No Alenka je cim dal vetsi kocka!!!! :cat: :one: :c: A jak to tak vypada, tak v Unicove budou stat jednou na namluvy hotove zastupy zenichu! :k: :c:
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky