Cauky :)

13.12.2008

Jak se mate?Co Vanoce,tesite se???Ja MOC :///: Uz mam pro malou darky i zabalene.Ale premyslim co bude mala veceret na tu veceri :? Nic me nenapada
Jinak nam roste dalsi zub.Takze tedka ma mala zas blbe obdobi :00: kdy je porad nejaka na nervy.A uz lozime,ale jen kousek a pak se zas plazi.A doplazi se i do kuchyne,proste vsude :) Tak mam radost :c:

:cc): Mám jednu otázečku :) !!!Nejela jsi dnes ráno :/;x: po deváté hodině autobusem 55 na Spolák :ww: ? :a: :a: :a:

ahojky,ja uz se taky tesim..darecky mam nakoupeny a ikdyz budem mit netradicni Vanoce tak hlavne budem spolu.
Mala je sikulka....taky cekam kdy Terinka uz poleze je to neskutecna raubirka.

In reply to by terinka

Jak netradicni Vanoce???Teda jsemtli se muzu zeptat.
Jinak mala je taky raubirka.Je to cim dal tezsi ty male prcky uhlidat,mala se mi porad plete pod nohama,jsem v kuchyni,delam obed a ona tam smejdi.Tak musim davat bacha.

In reply to by Zelda

no pristi nedeli letime za tatkou do Skotska a budem tam jenze budem na hotelu...takze bez kapra bramboroveho salatu a krasnyho stromku :( nejde to jinak,ale budem spolu a udelame si i tak hezkej vecer :h:
No ja uz malou nemuzu nikde nechat samotnou otaci se

In reply to by terinka

Tak to jo.Ale to nevadi,hlavni je ze jste vsichni spolu a jste zdravi.To je nejdulezitejsi.A pristi Vanoce budou zase jine :)
Jinak mala se mi taky otaci ale je to hruza.Nemuzu ji prebalit nic.Porad se toci.Nekdy u tohi poradne nervim

ahojda!! gratulujeme k pokrokům!!! právě dneska jsme byla dokupovat dárečky a celý odpolko jsem je zabalovala!!! už se taky těším!! jinak Vikyna dostane asi bramborovej salát s jogurtem místo majolky a kousek kuřecího masíčka!!! samozdřejmě bez kyselejch okurek a salámu!!!

In reply to by Zelda

mi povídej... já jela do města dopolko a tak yjsem navštívila tesco. Odpolko se stavil kámoš a že s přítelem pojedou taky do tesca něco vočíhnout. Anio ne za 20 minut byli zpátky, že tam jsou kolony až bůh vi kam a že si nedovedou představit, jak too vypadá ve vnitř!!!

Tak to gratuluji k dalšímu zoubku a k lození :c: :qu: taky už mám dárečky nakoupené i zabalené :) a mi budeme mít k večeři sunárek protože mi nic jiného zatím baštit nechce...

In reply to by Macinka2

Nikdy jsem ty Vanoce tak neresila a uz vubec jsem nemela tak brzo zabalene :s: se fakt tesim jak male decko :s:
Tak mala mi u jidla taky nevydrzi dlouho,ale uz je to lepsi.driv mi snedla treba 3lzicky a konec,ale tedka uz jsme tak na 6lzickach :s:

In reply to by Zelda

Tak mě malá taky sní ty 3-4 lžičky ale nějakou polévku, zeleninku nebo přesnídávku no to ani omylem, ale lipánek ten by baštila ale máme ještě měsíc než ho budeme moct dávat tak čekáme :s: s dětma jsou vánoce úplně o něčem jiném, pro mě jsou krásnější a víc se na ně těším :///: jinak mám malou línou, vůbec se nechce přetáčet na bříško, jen by pořád u někoho hačala a blbla to jo, taky nemáme ani zoubek a ani náznak že by nějaký rostl, tak si musíme prý počkat :!k: :!k: :!k:

In reply to by Macinka2

A jak jste stari???
Jinak me mala ze zacatku jedla jaks taks.Ale ja ji kupovala.Myslim protoze jsem z toho mela strach nebo ja nevim.Ale je to tak mesic co jsem zacala varit i ji (je nam taky skoro 10mesicu) :00: A ze zacatku nechtela vubec.Ani polevky.Ale uz se to lepsi.Tedka ji davam vsechno co jime my ale samo ze neslolim a nekorenim.Jinak lipanky babany...A tak to ji jde.ale jako hlavni jidlo a tak to uz je tezsi to do ni dostat :00:

In reply to by Zelda

jééééééééé tak to nám je teprve 5 měsíců :00: a co mi dr. řekla že mi mám vařit tak jsem vařila a nechce to, tak jsem koupila a taky to nechce, tak jsem se rozhodla ještě počkat ale zkusila jsem lipánka a toho by baštila ale ten se prý smí až od 6 měsíce tak si chvíli počkáme :) jednou mi snědla banán a po druhé mi ho zase nechtěla, se divím že nechce ani ty přesnídávky :( no jo už se těším až jí budu moct dávat naše jídlo tedy neslané a tak ale prostě to naše :!k:

In reply to by Macinka2

Tak mala se mi taky nechtela otacet.Zacala se otacet az v 6mesicich.
Je to stema mimcama tezke.Mam kamosku a ma maleho ma pul roku a ten prej zbasti vsechno.Rikala jsem ji at je rada,ze nekdy je to s tou moji malou tezke.Moc toho nesni.Na to ze ma skoro 10mesicu tak myslim si,ze 6 lzicek je malo.Ale tak neda se.Hlavne ze sni aspon neco

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka