Dotaz

13.12.2008

Chci se zeptat, ok kolikátého měsíce se chodí na mateřskou? A ještě pořá necítím pohyby jen jednou mě kopalo do žeber.sem z toho docel smutná,ale snad už začne. V úterý se dozvim jestli je mimčo v pořádku a co budeme mít.
Díky a papa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Promiň, ale ty kopance do žeber mi nějak nesedí, teda vzhledem k tomu, že děloha dosahuje k pupíku :) Jinak taky jdu v úterý na velký utz a moc se těším. Měli bysme mít kluka, tak si jdu pro potvrzení. Je možné, že máš placentu vepředu, proto ještě pohyby necítíš, ale miminko pomalu sílí a brzo se dočkáš :a:

In reply to by plucka

Je to jedno co to bude hlavně at je zravé.Říká se že holčička bere krásu.Akné se mi dělá víc jak před těhotenstvím a ráno si nemůžu čistit zuby protože se mi zvedá žaludek.Tak snad to vypadá na holčičku.Tobě tedy do třetice hodně štěstí ať je to ta holčička :girl:

přesně tak, 6 - 8 týdnů před termínem porodu... a to že nekope, jen si ten klid užívej, však ono začne a to pak budeš ráda za chvilku "klidu" :s: trošku vtipkuju, ale uvidíš, však on o sobě brzo začne dávat vědět!!! :wink:

ahojky, na materskou se chodi 6-8 tydne pred planovanym terminem dle MS.
a to ze jsete necitis pravidelne pohyyby je normali.. mimi je jete malinke. pockej za chvili :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka