krvácení

13.12.2008

Ahoj holky. :a:
Chtěla jsem se jen zeptat jestli s tím nemáte některá také zkušenost.
V pátek jsem byla na monitoru a vůbec se jim nelíbil, byl se na něj podívat i pan primář, jen zakoulel očima, nic neřekl a odešel. Pak mi doktorka řekla, že ten graf není v pořádku a mám v sobotu (což bylo dnes) na přetočení. Malá měla moc rychlý tep, pohybovalo se to kolem 170 +, -. a měla jsem tam i nějaké kontrakce, ale nepravidelné.
Dneska už to bylo lepší, ale stejně to nebylo ono. Byla tam jiná doktorka, která řekla že si mě ještě vyšetří. Říkala jsem jí, že už mám někdy docela velké bolesti, ale nepravidelné. Někdy večer třeba i dvě hodiny kontrakce po 7 minutách, pak se to trochu oddálí, pak zase zkrátí, no prostě asi poslíčci. Tak se ve mě doktorka prošťourala, řekla mi že po tomhle vyšetření budu asi trochu krvácet, což se taky stalo, ale spíš to bylo jen větší špinění, nebyla to čistá krev. A řekla mi, že jsem opravdu hezky přichystaná a připravená na porod, čípek 1 cm, otevřená na prst. Uvažovala že by si mě tam i nechala, ale pak se mě zeptala jestli to máme blízko do porodnice, tak jsem řekla že jo, že jen asi 15 minut, tak mě nakonec poslala domů. Ale doteď trošičku ještě špiním. Holky myslíte že mi udělala toho Hamiltona? Ona mi to neřekla, ale nikdy před tím se mi nestalo že bych po vyšetření špinila.
Trochu víc jsem se rozkecala, tak se omlouvám, jen jsem to potřebovala pořádně popsat.
Díky moc za rady. :\x: :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

u doktorky na monitoru a poslala mě za 2 hodky ještě na monitor do porodnice, protože mimi mělo přes 180, tak jsem z toho byla docela vyděšená, ale další monitor byl OK. No a dneska mám takový bolesti, že jsem si myslela, že už vyrazíme, ale taky se to sprchou uklidnilo. Achjo, člověk neví, navíc trochu strach o to mimi......tak jsem ráda, že o tom zrovna píšete, trochu mě to uklidnilo.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak vidím, že v tom nejsem sama, aspoň trochu něco utěšujícího. :)
Pěkně nás ty mimísci zloběj co? :cc):
No právě že mě nikam neposlali na nějaký další vyšetření, třeba jak píšeš o tom průtoku pupečníkem, nic takovýho mi nedělali, a to jsem měla ty monitory ze tří špatný dva, ten druhý byl jakš takš v normě, tak fakt nevím. :(
Ale ty bolesti začínají být horší a horší, nemyslím z hodiny na hodinu, spíše ze dne na den, tak jsem zvědavá jak dopadne další kontrola v pátek, teda jestli jí ztihnu :||):
Ale jak to tak vidím, tak ta naše cácorka si to určitě vybere naschvál tak, že budu v porodnici na Vánoce :n: ://:
No hlavně aby ty naše mimi byly v pořádku.
Tak přeju pohodový a hlavně rychlý porod. :one: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to je fakt. Jsou umanutý a tvrdohlavý, prostě si s námi dělají co chtějí :) ale co by pro ně člověk neudělal co? :cc): :s:
No já mám termín 24.12.-25.12., takže to prostě vidím, že strávíme Vánoce v porodnici, i když podle toho jak se ta dr. v sobotu na kontrole tvářila, bych řekla že to může přijít kdykoli, ale známe to. :) pak nakonec ještě budeme přenášet, no to bych teda fakt nechtěla. ://:
Prosimtě nevíš kdy by po té kontrole, po vyšetření doktorkou mělo to krvácení (špinění) přestat? Já totiž ještě dneska pořád špiním, je mi to divný, myslela jsem že je to jen na chvíli a pak by to mělo samo odeznít.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka