dotaz ohledně kojící podprndy???do porodnice

13.12.2008

ajojky,takjsme se chtěla zeptat jestli je nutný tahat dvě podprdy kojící jedna nestačí,no ostatně já nekupovala anikojící prostě obyč.podprdu hladkou klasickou nekrajkovou,nevadí to?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak já jsem měla v porodnici jen jednu kojící.. a stačila mi. Jen co jsem se "naučila" kojit, začala jsem nosit podprsenky, co jsem nosila běžně - jen větší velikost :s:. Prostě místo rozepínání jsem vytáhla prso a bylo... :wink:

Ahojky, já měla v porodnici podprdy dokonce 3 a byla jsem ráda. Zůstala jsem tam kvůli malého žloutence déle a tak se mi hodila. Je to fajn, být v čistém. A rozhodně bych doporučila kojící, s tou obyč si to neumím představit. Jinak co se vložek do podprdy týče, tak mě nejvíc oslovily Fixies. Od Chica jsou taky fajn co do velikosti, ale vadí mi, že jsou balené na půl a tak to vždycky tak divně vypadá, než se vytvaruje... Měla jsem pak ještě jeden druh a to Babydream a ty jsou hrozné :-(. Jinak co se týče nakupování podprsenek, tak si myslím, že dvě do porodnice stačí a pak si kdyžtak dokoupíš. Já si tedy pak ještě šla koupit jednu a to černou, abych měla do černých triček...

ahoj, já jsem si pořídila jen jednu kojicí a druhou podprdu mám s rozepináním ve předu, ikdyž asi taky nebude moc praktická.ale přinejhorším si pak koupím další.

Ahoj, podle mych zkusenosti je nejlepsi bezesve pradlo, takova ta bolerka, co drzi vlozky do podprsenky. Ty jsou mimochodem nejlepsi od Chicca, jsou jedine, ktere nepropousti...A urcite bych brala dve nebo tri, rychle se zaspini.

Já nemám ještě vubec žádnou kojící a to se mi to za chvilku narodí.Objednala sem si 2 na netu (www.otto.cz),ale pořád čekám kdy přídou.Bojim se tý velikosti,nemuzes odhadnout,jak se ti ty prsa zvětší.No uvidíme..já mám nejradši sportovní podprdy a prej plína dovnitř je nejlepší :) ..na doma teda.Já myslim,že je to na každý holce,co ji vyhovuje,tak se vzadu rozepne,bóže..to se nic nestane.

Všude sice píšou dvě, ale já si beru jednu. Druhou, pokud ji budeš mít špinavou ti snad někdo doveze. Já mám teda koupené 4, jelikož už v nich chodím od 4 měsíce těhotenství. Šla jsem si koupit těhotenstké podprsenky a tady mají kojící...(narostla mi tak prsa, že mě všechno tlačilo). Co vím, tak si to kojící maminky chválí a neznám žádnou co by je neměla.

Já měla jednu kojící a byla moc fajn. Rozepínání měla na oba košíčky zvlášť, což je veliká výhoda. Pokud u kojení ležíš a kojíš ze spodního prsa, začne automaticky téct mlíko i z druhýho a to jsem měla pěkně schovaný v podprdě a mlíko se vsáklo do vložky. A hlavně máš obě ruce volný pro miminko a nemusíš si u druhýho prsa držet vložku! Neměnila bych, ale sama uvidíš a vždycky si tu kojící můžeš dokoupit. :a:

Myslím si,že je to tvoje věc a kdyžtak si jednu dokoupíš,až budeš domaJá mám koupené dvě kojící podprdy a obě mě vyšly na 600 kč a mám je z CA

doporučuji koupit kojící. Tu obyč budeš muset celou rozepínat a sundavat abys mohla nakojit. Tutot jen odepneš buď uprostřed v předu nebo jednotlivé košíčky a je to v pohodě a proč 2?? Aby sis tu jednu mohla přeprat až bude durch od mlíka. Já si je koupila v Quelle. V balení byly 2 a jsem spokojená.

ahojky ja sice ještě nerodila ale taky budu mit jen jednu..a navíc je to tvohje věc si myslim..V porodnici jim to může byt jedno ne?zaleží na tobě..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka