intimní dotaz

13.12.2008

Ahojky těhulky,chtěla jsem se jen zeptat.Vám co tvrdne bříško jak to máte se sexíkem???Mě doktorka nic nezakázala,ale vlastně při orgasmu se děloha stahuje a je to něco podobného jako tvrdnutí ne???

no takbacha na to ja sem taky takhle jednou mela orgac (kupidivu) a pak se mi stalo to ze posleze mi zacalo tvrdnout bricho v intervalech a jela sem napohotovost a tam sem dostala sprdka ze kdyz mi bricho tvrdne od nakyho 24tt tak ze sem mela mit zakaz sexu! no takze byt tebou radsi toho nech nebo si uzenes predcasny porod :)

In reply to by nikol 23

jee to uz je davno.. ale vim ze ti bylo kolem 30tt a tvrddlo kolem 15minut, pak me nechali ve 34tt v nemoccici pro hrozici predcasnej (ale to bylo bez sexu! jen byla plavat v bazene - dr .mi to povolil ale nejak to byl bylby napad :00: , a nastesti sem vydrzelado 36tt kdy sem porodila :) - ale me dr .slibovali ze porodim drvi hned jak sem prislas tim ze su tehotna , sem mala a hubena )

Mě taky nic doktor nezakázal, ale v poslední době je to děs. Převčírem mě po sexu tvrdlo břicho celou noc, tak jsem se vůbec nevyspala. Bylo to dost nepříjemné, hlavně když to povolilo, tak se mi začalo chtít na záchod, tak jsem lítala každou půl hoďku. No děs.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka