STRACH z PORODU?

13.12.2008

taky se tak bojíte porodu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já budu rodit poprvé a toho strachu se nějak nemůžu zbavit. o to víc, že na naši porodnici slyším jen samá negativa, co se týče přístupu sester, ochoty, podmínek na pokojích atd.. :(

porodu se nebojte, ono to bolí, ale je to bolest chvilková, která přechází a mezi kontrakcema je vám dobře a navíc, konec je krásný. Těšte se na něj, nebojte se, to je fakt hloupost. Ono to není tak strašné a ven jít musí. Já rodila 28hodin a nepravidelné kontrakce jsem měla asi 8 dní a fakt jsem to úplně v pohodě přežila a hned po porodu jsem říkala, že bych šla rodit znovu a další děti taky chci. Je to prostě tak úžasná věc, že není důvod se toho bát. Těšte se :)

Tak já se nebojím samotnýho porodu, jako těch lidí a procedur okolo. Nemám ráda cizí lidi a představa, že tam budu okolo samá sestra a doktoři, který neznám a nemám v nich noc důvěru. Toho se bojim nejvíc. Nejraději bych rodila s někým koho znám někde v soukromý. Kdybych se tak nebála komplikací tak rodim doma.

Nééé, ja uz ho chci, bohuzel prenasim a opravdu se modlim at uz jedu rodit. Take jsem mela strach ale ted je to moje nejvetsi přání. neboj, také přijde fáze kdy se ten mozek tak nějak ,,připraví,, a také se jakoby začneš těšit. Ta bolest přeci musí stát za to, no né?:-)

In reply to by Pavčík

jo jo mas určo pravdu ty prďolkové za to stojí... taky si tak nějak říkám, že až začnou ty bolesti tak už člověk jen myslí na to až se mu uleví a rychle se na tu bolest zapomene... přeju ti ať už prďolka vykoukne na svět a máš ho u sebe :-)

porodu mám a mám už skoro 5 měsíčního roštáka,ale porodu se neboj taky jsem z něj měla velký strach ,ale pak jsem si řekla,že to miminko stejně nějak na svět musí přijít když mě to chytlo tak jsem uvažovala jen at to mám rychle za sebou a at je malej hlavně zdravej .porod bolí dost bolí :r: :r: ,ale všechna ta bolest za to stojí když ti pak dají miminko k prsu,uslyšíš jeho první pláč u mě to byla láska :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: na první pohled přeji ti pohodový porod a zdravoučké miminečko :cc): :cc): a ničeho se neboj držím ti palce :one: :one:

Ahojky... zrovna si tady o tom píši s kamojdou ... jj už začínám mít strach, ale pořád se uklidňuji tím, že to zvládly jiní tak mi taky :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka