Už né

12.12.2008

Jak jsem něvěděla jestli jsem těhule nebo ne, normálně jsem vymyslela, že nechci ani jedno, že bych chtěla klid.

Leze mi na nervy to věčné snažení, ms, pozorování se, testování všeho možného, nevyspání se při těhu i mrněti, nechci ani ty nonstop (údajně "ranní") nevolnosti, hledání a řešení nového bydlení, prostě všecko.

Jsem permanentně nasraná na něco. Teď na doktora, že mi neřekl jestli jsem nebo nejsem těhotná a na sebe, že jsem zase vyhodila peníze za těhotenský test a rovnou i další ovulační testy.

A Vánoce bych nejraději zrušila.

Co s tím mám dělat?

teď řeším taky. Jak jsem byla přesvědčená, že malé chci, teď nevím. Můj přišel s tím, že se bude u nich propouštět, já sice nevěřím, že ho propustí, to by si nasra...li do gumáků, ale co... situace tu s prací fakt není růžová, tak spolehni se na to... Taky jsem nasraná a znechucená, ale já tak jakoby v klidu - navíc mám toho jedenáctiletého pacholka, že? Takže teď k Tobě... vyser se na to, souložte kdy chcete, nic nehlídej a až budeš mít třeba zas chuť být mamina, pusť se do toho znova... protože jinak se z toho zblázníš Nevimnicku... škoda, že nebydlím někde blíž. Vzala bych Tě na panáka a zrestartovala bych Tě. :k:
Drž se!!!

In reply to by Andělína

Ahoj Andělíčku, asi jak píšeš, prostě tento měsíc nebude snažení, ale jen milování. :k:
Děkuji za pěkné řádečky. :k:
K pití: já si musím dost rozmyslet co si dám, minule jsem se opila ze dvou svařáků za celý večer, nikdy by mne nenapadlo, že to se taky dá... :s: A pak mi bylo slušně špatně.

Ahojky taky jsem měla deprese ohledně bydlení a že se nam nedaří mimčo,,,,a tak jsem se rozhodla zmenit gynekologa a přešla jsem ke gynekoložce kde jsem jí řekla že se snažíme 10 měsícu a nic také mam přítele staršího o 12 let a tak my udělala kontrolu a ještě jdu v lednu na další vyšetření a přitel jde na spermograf..strašně se my ulevylo a tedka už na to malé nemyslím jen doufám že budeme oba v pořadku...a pujde to 1,2,..Držím ti palečky :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kdybych uměla na vše zapomenout, udělala jsem to už dávno... Ach jo, kéž by to šlo! Cukroví se se mnou může bát, já jsem sladkožravec, když bych se nehlídala, tak mám za týden o 10 kilo navíc. Ale pak dolů to ne a nejde.... Chtěla jsem si vzít v lednu štěně vodícího psa na předvýchovu, ale vybouchlo mi to díky bydlení v čb. :( Kouknu po jiném a pak si hafína vezmu.
Budu ti držet palčáky, aby se ti zadařily Vánoce :-) :k:

Kočko a proč nemít klid? tak se teď vykašli a snažílkování, jestli ti to půjde, zkus vypustit z hlavy pozorování MS a ovlulace a představám nikdynekončícího nevyspání, nevolnosti atd. vždyť jde hlavně o tebe a když teď cítíš, že nechceš ani jedno, tak proč ne?
hele a co vánoce....za rok budou zas a pak zase a zase a zase....když je letos zrušíš, tak se svět nezboří. nevim, jak to máš doma s partnerem, rodičem a jinýma příbuhznýma, ale jestli ta možnost je, nahlas, že prostě letos vánoce nedržíš, ať se ostatní přizpůsobí.
máme právo udělat to, na co se cítíme ;)

In reply to by Tesa

bohužel ty vánoce nejdou zrušit ani s jednou z rodin, natoš u všech... dokonce už i ve škole a v práci i doktor (nemluvě o obchodech) s tím otravují... Nejhorší je, že dítě chci, tak se o něj snažíme. Jen mám něco mezi depkou a permanentní nasraností na vše. :-( Už aby bylo jaro a vše kvetlo... to bude líp. :-)

děkuji za řádečky :k: maličko mi zvedly náladu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka