3-měsíční kontrola

12.12.2008

Ahojky,ještě jeden dotázek,za 4 týdny jsme přibraly jen 300g,malá spinká celou noc,kolikrát i 9 hodin v kuse,myslíte,že to je tím?Máme krmit i jednou za noc,takže nás čeká buzení v noci,to chci vidět,malá vždycky tak pěkně spinká,že se mi do toho ani nechce.Jinak máme 5200 g (porodní váha byla 3450g) ,kolik jste měli vy ve 3 měsících?Díky a papa

no ono je to drastický je v noci budit, když tak pěkně spinkají a asi bych i usoudila, že když nemá hlad, tak proč by se budila. no, ale upřímně já nevim, kdyby mi dítko přibíralo míň, než týdny před tím (do toho půl roka) tak bych se ho asi snažila vzbudit nebo ho aspoň nadoraz nakrmit než jde spát (nevim, jak to probíhá u vás, ale u nás krmení před spanim bývá často krátký, páč kluk rychle usne...).
klidně si skoč, jestli nemáš doma přesnou váhu, za 14 dní na kontrolní převážení a uvidíš, jak ti jde s váhou nahoru.
jinak synek měl ve 3 měs. 6 470 a porodní váhu 3 250, ale podotýkám, že on je žrout a do těch 3 měsíců mi baštil po dvou hodinách (nonstop)

Moje malá měla 3 měsíce 22.11., taky plně kojíme a vážila 6415g na 63 cm. Narodila se s 52cm a 3730 g. Přes den mi papá po 3 hodinách a v noci taky spinká tak od 19.30 většinou tak do 5.30. Občas se vzbudí ve 4.30, občas taky v 6 nebo 7 hod :-D A vlastně mi takhle spinká už asi od druhého měsíce. Někdy je ráno vyhládlá, tak to další kojení je třeba po 2 hodinkách, ale přes den zase normál. Jinak co se týče buzení, tak bych taky nebudila, určitě by si řekla, kdyby měla hladíka.. Je to prostě spáč :-)
Tak ať pěkně rostete :wink:

Já bych malou v noci určitě nebudila...buď ráda, že tak krásně spinká :'zz):
Můžeš si být jistá tím, že kdyby měla hlad, tak se vzbudí sama a o mlíčko si řekne :s:
Nebuď ji...já si vždycky představím, jak by bylo mě, kdyby mě v noci vzbudili a snažili se do mě něco nacpat :spid:
....jo a malá vážila 5400g a 58cm...

Ahojky. Já bych jí nebudila. Ani jedno dítě jsem nebudila, vždycky se vzbudili sami, když měli hlad. My měli ve třech měsících 5600g.

janka.82

Ahojky. Já bych v žádném případě nebudila :n: Pak bude malá nervózní a bude Ti zbytečně plakat. My taky krásně spinkáme celou noc. Na Vánoce nám budou 3 měsíce a teď poslední dobou taky nějak míň jí (není to teda pravidlo). Ale myslím, že je to tím, že pomalu, ale jistě začínají růst zoubečky, tak třeba nemá tolik chuť k jídlu. Kojíš? Nebo dáváš umělou? Jinak my jdeme na kontrolu 29.12. Tak nevím, jak na tom jsme.

In reply to by janka.82

plně kojíme,přes noc teda nic nejí,ale přes den se to snaží to dohnat co 2 hodiny.Mamča taky říkala,že kdyby měla hlad,tak se vzbudí a řekne si o jídlo.Asi to zkusím na týden,než půjdem na další převážení.Včera to malá zvládla ukázkově,ale stejně jsme obě usly,takže ani nevím jak dlouho papkala :///: Ráno pak vstávala v 6 a v 9.a byla v poho.no uvidíme,Jolča má někdy i řidší stolici a vlásenky,stěry dopadly ok,tak ještě budeme brát krev a moč a pak se rozhodne,čím to bylo.Sestřenka říkala že jí malý kolem 3.měsíce taky spával skoro celou noc a málo přibíral,pak se začal budit a přibírat,každé mimčo je jiné,že?papík a díky za rady :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky