Nastřelit náušnice nebo normálně píchnout?

11.12.2008

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak Vás zdravím. Chtěla bych Vás poprosit o radu či názor. Je lepší nechat nastřelit náušnice nebo píchnout? Doktorka mi řekla, že je to lepší nastřelit, je to bez krve, bez bolesti a prý i bez problémů! Ale někdo mi říkal, že zas taková pravda to není! Tak nevím? Jsem z toho na vážkách. Mám strach, že když to malé nechám píchnout teď před Vánocema, tak ať si je pak neužijeme:). Slyšela jsem, že po tom můžou nastat teploty. Tak nevím, máte s tím nějaké zkušenosti?? Děkuji moc moc za odpověďi..
Mějte se krásně

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my byly na pichnuti minuly ctvrtek a jeste stale to nemame zahojene. Mala hodne plakala a ma to takove citlive a cervene. Bylo mi to pak dost lito. Kdybych se mohla rozhodovat znova, sla bych radeji na nastreleni.

M

Já jsem za nastřelení. Malá měla jen hoďku červená ouška. Nebolelo jí to, nehnisalo. Také se říká, že bývají dírky lépe umístěné. Nechala jsem jí je natřelit, když si o to sama řekla, tj. v necelých dvou letech. Doktor nám radil nastřelení i z toho důvodu, že píchání by se v tomto věku už bránila. Bylo to bez problémů. Sama by si stěžovala, kdyby jí to nějak vadilo. Kiki

Ahoj!tak mi byly na naušničkách před 10 dny,nechala jsem je Šárce píchnout a docela toho lituji.Má píchnutou každou jinak a hrozně plakala.Taky mi přišlo,že to trvalo moc dlouho a byla i od krve.Má rada-netrap ji a dej je malinký nastřelit.Hojení jsme měli v poho,už jsou zahojeny.Tak hodně štěstí při rozhodování.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka