velká cysta, nééééé :-(

12.12.2008

Ahojte holky :a: ,
tak jsem byla dneska u dr. a na pravém vaječníku mám velkou cystu :r: . Proto prý nemám tento měsíc ovulaci a ani ji mít nebudu :r: . Dala mi doporučení pro přítele na spermiogram, ale ten tam nechce jít :( . Vzali mi krev na hcg a nějaké hormony a píchla mi Agolutin na vyvolání ms. Mám přjít po ms a pak mi nasadí nějaké léky na podporu ovulace :one: . Akorát nevím, jestli můžeme s přítelem sexíkovat. Zapomněla jsem se zeptat, nevíte někdo???Takže mimi nebude na vánoce ale asi nejdřív na jaře. Ale aspoň vím, na čem jsem a teď se budu léčit, ať jsem zdravá a můžu brzy otěhotnět :one: . Tak se mějte hezky :\x: :a: :s: a nepřehánějte to moc s tím uklízením, pečením apod. Vánoce jsou svátky klidu :s: .

In reply to by Monulka81

Ahojky Moni, já už taky potratila. Ale když si vzpomenu na tebe, ty jsi myslím potratila už 3x jestli se nemýlím, tak si říkám, jak to asi zvládáš? Určitě blbě, mi se tostalo jednou a doufám, že se mi to už nestane a jestli jo tak se z toho budu zase dlouho vzpamatovávat. Utíkala jsem před tím do práce, ale čím víc se blížil měsíc kdy se mělo to malé narodit, tím horší to bylo. I teď není dne kdy bych si nevzpomněla na to že bych kojila, přebalovala apod. Strašně moc tě obdivuju a myslím na tebe. Drž se holka i my se jednou dočkáme

In reply to by Andisek

Víš,ono když potratíš jednou takto BOLÍ ,ale řekli jsme si alespon víme že to jde-pozitivní zprávička...Když jsem potratila po druhé tak to MOC BOLÍ ale řekly jsme si pujdeme na genetické testy na něco přijdou a určitě na potřetí to vyjde...No a když jsem potratila ted po třetí tak jsem úplně na dně :r: :\\: :§) Ono se říká do třetice všeho dobráho a zlého,tak my si vyžraly to zlé...Ale ted pujdeme ještě k doktorce do Plzně tak to mě ted tak nějak drží nad hladinou,věřím že nám pomůže...a i na nás se štěstí usměje :///: :///: .A jak říkáš je strašné když si ted třeba uvědomim že jsem už mohla mít tři mrnousky a nemáme nic :\\: .Ale věřím že za pár let na toto smutné období budu vzpomínat s úsměvem na rtech a kolem budou běhat,zlobit a brečet naše dětička :!k: :cc): :e):

Ahoj Andysku,nepsala jsi nedávno,že jsi potratila?Jestli jo tak nevím na co chce tvůj doktor ten spermiogram :? A ta cysta je potvora já jsem jí taky měla na vaječníku a velkou a mS jsem časem nedostávala vůbec,DR mě pořád říkal,že počkáme až praskne sama tak jsem čekala nějakých 8 měsíců jak idiot a pak jsem si sama vyžádala punkci(vypíchnutí) no a vnemocnici mě řekli,že už dávno měla být pryč,že při její velkosti by z ní časem bylo něco horšího ://: Tak doufám,že ti brzo praskne to púoznáš i sama,jestli jo,dost to bolí :ooo: Budu držet palce kočko :one: PA :a:

Ahoj spolubojovnice! :a:
To nic není, ta cysta je jen přechodná záležitost tohoto měsíce a svědčí o tom, že se vaječník velmi měl k ovulaci, ale nakonec neuměl vyprsknout vajíčko, to už mu příští měsíc určitě půjde, když bude mít tu hormonální podporu! :one: :)
Přítelovi bych teda něco řekla o tom, že ty se snažíš pro mimíse dělat vše, tak by se mohl do boje připojit! :w: ://: Když ty chlapi jsou ješitní a těžko by jejich ego neslo to, kdyby náhodou se zjistilo, že mají pomalé bičíky :///: Můj manžel o svých bičíkách furt básní, že jsou to nejrychlejší válečníci a tak :s:
Moc Ti k Vánocům přeju zdárnou ovulaci a štěstíčko! :) :one:

to jsou porad nejake starosti,ale na druhou stranu je zase dobre,ze se uz u tebe neco resi a je to urcite na dobre ceste.Moc drzim palecky

ahojky, tak to mě mrzí ale třeba až se vyřeší cysta, spermiogram nebude potřeba, ne? pro některé mužské je to těžké něco takového podniknout, možná se i bojí, že by se ukázal problém na jejich straně.... dej mu čas, snad to vstřebá a půjde. ať jste brzy fit ;)

Ahojky..Já měla cystu vloni a určitě to na sexikování nema vliv,takže určitě sexikovat můžete :one: A k to mu spermiogramu,vždyk je to dneska uplně běžná věc...A dnes dokonce můžeš přivés sperma z domova,ale musíte ho dovést do hodiny nebo do dvou,to už nevím jistě...Přeji ti aby nakonec s tebou přítel šel,a uvidíš že určitě půjde chcete přeci miminko oba dva ne????měj se M.

Jejda,jejda..tak hlavně at léčení zabere a přítel at si to šupajdí na ten spermiogram,nemůže být vždycky všechno jen na nás ženských ne? ;) Držím palečky at je brzy po problému :one:

Ahojky sexík určitě můžeš já taky nemam ovulku a už beru prášky .-) :s: :s: :s: partnera snad přesvěčíš ne? určitě musí jít bez podmíněčně držím palečky papa :one: :c: :c: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky