Žádost o rodičovský příspěvek - pomozte prosím...

12.12.2008

Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla... potřeboovala bych poradit s rodičovským příspěvkem...
Na mateřskou jsem nastupovala 22. dubna, takže teď už bych měla začít pobírat rodičovský příspěvek, jenže jsem ještě nebyla na sociálce podat tu žádost. Někde jsem četla, že když chci jít na tříletou, tak bych měla žádost donést nejdýl do 21 měsíců mimča. To tedy znamená že ji tam zatím nosit nemusím? A rodičovskou mi přesto pošlou? Nebo jak to tedy je? Prosím poraďte mi...

ahojky holky, tak jsem tam ted byla a je to v poho...peníze mi pošlou ještě tenhle měsíc.... prej sthnu druhej výplatní termín... ale bylo to o fous... :s:

Ahojky, tak já nastupovala na mateřskou 19. dubna. Ke konci listopadu jsem jim ta poslala ty papíry (žádost o rodičovský příspěvek, potvrzení od zaměstnavatele a ještě papír, kde jsem si vybrala, jak dlouho chci být doma), žádosti ti dají buď na pracáku nebo je najdeš na netu, chtěla jsem sem dát odkaz, ale vypadá to, že na těch stránkách něco dělají, vůbec mi nejdou načíst, ale je to někde na www.mpsv.cz. Mě už teď 5.12. přišel první rodičák, takže si zažádej co nejdřív, protože ti už tenhle měsíc taky měl přijít.

Ahoj.. měla by sis zajít na sociálku pár týdnů předtím, než Ti zkončí mateřská, musíš mít potvrzení od toho co Ti mateřskou vyplácel :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě ho zpětně vyplatili...3 měsíce zpětně to vyplácí...ale musíš mít podanou tu žádost!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jde to, mě to zpětně vypláceli, protože se mi malej narodil posledního v měsíci a když jsem na něj zažádala od začátku tak na mě udělali dlouhej nos, protože jsem brala ještě na Káju...takže jsem musela zažádat zpětně...za jeden měsíc jsem nedostala ani korunu a potom mi poslali 2x tolik....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka