Které vložky do podprsenky

12.12.2008

se vám osvědčily? A které ubrousky na zadeček pro miminko? Děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Evi, nam zatim vyhovuji ubrousky Pampers nebo Huggies a vlozky do podprsenky Chicco - ty jsou sice o neco drazssi, ale vydrzi dele nez ty ostatni, takze to vyjde lip i co se tyka penez. Ty levnejsi jsem musela co chvili vymenovat, protoze mi mleko nekdy hodne vyteka. Jsem s nima moc spokojena.

pa M

Ahoj, my používaly u malýho a teď i u malý babylove z DM drogerie - ubrousky, vložky do podprsenky a plínky jen ty nejmenší dvě velikosti. Nejsou tak drahý a mají tam i slevový knížky pro děti, tak se občas dá nakoupit levněji.

Ahojky, já jsem kupovala prsní vložky Fixies a byla jsem s nima spokojená. A ubrousků jsem vyzkoušela spoustu a fajn byly Johnson´s.

mě se osvědčili Fixies :one: .Vydrží mi i celý den a nepropustí a to se mi fakt dobře spouští mléko a na doma nosím plenku tak nějak poskládanou,abych v podprdě měla co nejvíce vrstev :00: .Vložky nosím,jen když někam jedem,jinak bych se nedoplatila a teď v zimě schovávám pod bundou plenku :///:

In reply to by Janik

jo a ubrousky na zadeček pampers :one: .Po Johnsońs se mi malej opupínkoval :00: .Ale po kákuškování mu stejně ještě meju káďulu vodou :dance: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka