Jsem blbec a štve mě to...

12.12.2008

Ahojík holky.Prosím,jste některá z vás nervák?Já jak kdy,né pořád,ale máme půl roční holčičku a někdy prostě mi ujedou nervy,když malá třeba řve,když má jít spinkat a ona prostě nechce nebo nemůže usnout,nebo když se vzteká,že něco chce a přitom to nemůže,né,že bych malou uhodila nebo tak něco to vžádným případě :n: :n: ,ale zvýším na ni třeba hlas a nakonec začnu brečet sní,protože nevím jak ji uklidnit, a mrzí mě.že jsem ten has vůbec zvýšila,ach jo já si někdy myslím,že jsem prostě hrozná mamka.
Přitom Eliška je moje sluníčko a můj život :h:,ale já mám někdy pocit,že si prostě od ni potřebuji odpočinout,cítíte se taky někdy tak?Nebo jenom já mám takové pocity.Předem moc děkuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc moc všem děkuji,zítra jedem koupit nějaký dárky a malou si bere moje mamka tak alespoň na chvilku si od sebe odpočineme .Děkuji za vaše názory všem :a:

ahoj,
boužel jsem taky nervák, nekdy si myslím, že musí okolí trpět :Dhaha. Taky mám půlročního chlapečka a taky už se mi stal úplně stejný případ jaký taky popisuješ. Taky jsem si to po sléze vyčítala, ale pak si řeknu, že jsem taky jenom milující máma, které občas ty nervy přetečou. ;)

snaž se nějak ralaxovat, hodně si povídat s kamarádkama, protože každá bez rozdílu, máme nějakej ten úlet. nikdo neni dokonalej. a přijdou horší chvilky to mi věř. já si někdy připadam jak dráb, kterej slídí jestli ty děti dělají to, co se po nich chce. a to mam nejstaršího teprve osmiletýho, co budeme dělat s puberťákama?

Ahojky, nedělej si z toho hlavu. Myslím, že je to naprosto normální. Je to i tím, že jsi neustále s prckem a každá mamina by si potřebovala někdy odpočinout. Já to měla zrovna včera. Taky mě to hodně mrzí, ale nijak to už neovlivním. Malej je nejmilovaněší človíček v mém životě.Pa Venda

:!k: :!k: vidim sebe dneska dopoledne... ja na ni rvala ona na me... jojo to vis me taky ujizdi nervy... sme lidi a ne stroje... Miluju malou nejvic jak muzu ale nekdy me sere!!!! :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka