Pomoc,moc prosím!

12.12.2008

Máme velké problémy s jídlem.Dneska vůbec Alenka nechtěla nakojit,ostatní jedla.Ještě jsem jí nedávala kaši.Příkrmy jí pouze kupované a jen ty od 4.měsíce,v těch od 6. měsíce jsou mrňavé kousky a těmi se dáví.Dáví se jakýmikoli kousky,a přitom by je měla jíst normálně.Jednou se mi dusila banánem.Holky,já mám z toho úplně nervy.Poradíte,jak tohle řešit?Předem moc děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jo a 17.bude mít 9 měsíců!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj Tobík (8 měs.) se mi taky dáví kouskama, ze začátku to vůbec nechtěl, taky dávil..jednou se i festovně poblinkal:) Když to nechtěl, tak jsem mu to rozmixovala, pak počkala dva dny a znovu zkusila s kouskama..., stále to ale moc nechce (zubů má 6, ale spíš mu jde trhání papírů), ale zlepšil se z úplného pyré na takovou hrubou drť. Snažím se teď víc mačkat vidličkou, taky už přestávám kupovat skleničkay a začínám vařit. Banán i namačkaný ho taky trochu dáví, ale dnes poprvé půlku snědl, ale tlačím to do něj festovně.
Zkoušela bych to pomalu, je to asi o nervy, ale vydrž, ono se to zlepší.

jitus malymu je deset a kupovany mi nesni nic, jen ty od 4. mesice bez kousku.. jinak kouskovy ani omylem.. ale asi mu to proste nechutna protoze ja mu varim , sice to mixuju ale kousky mi tam zustavaji a to sni.. Ovsem dam mu kupovany a dostane zachvat a bleje a davi se..
Jinak banan mu skrabu na lzicku a to ji ale asi teprve tak mesic.

In reply to by jituška

berunko, malej mi ji chleba asi ctrnact dni, a ja u toho trnu hruzou!! ale on se na nej jen trese.. Ale kousky mi ji fakt maximalne mesic a to jen z toho co varim ja, kupovany mi nevezme do pusy.. Alenka se to nauci, dej ji cas. Jak jste na tom se zoubkama?

bohužel nevím jak radit, ale malá když jsem ji učila jíst kousky se zezačátku taky dávila (jako by ji natahovalo) no a pak na to přišla a bylo to v pohodě, no jelikož jsem jí začala přikrmovat už od 4 měsíce a nikdy jsem nemixovala, jen rozmačkala vydličkou, malá s tím neměla takový problém a už myslím že v 6. měsících mi jedla ukázkově všecko

In reply to by coopis

No ahoj a dík za odpověď,my jsme tehdy s příkrmy začínaly a byla v nemocnici a tam si zvykla na ty kupované,já prostě mám úplnou hrůzu jí ty kousky nutit,ona se mi málem zadusila...A co ta kaše?Taky jsme asi pozadu,co? :r:

In reply to by jituška

já nekojila, ty jo, tak mi nepříjde, že by jste byly pozadu, ale zkus to, tím, že malá nebyla kojena tak už jí všecko co my asi od 8. měsíců, takže si myslím, že bys mohla pomalu zkoušet vařená jídla, tak jako bramborek s mrkvičkou a tak, nemusí to sníst všecko, jen aby si postupně zvykala no a hlavně mamko trpělivost, trpělivost

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky