6 dní zpoždění a NIC

12.12.2008

Ahojky :dance: , tak dalš íden bez MS - už 6 dní zpoždění, začíná to být napínavé. Ale dneska trochu cítím břicho, tak bojim bojim, aby nedorazila. Všem přeji pěkný víkend, pškné snažilkování, žádné MS a jen dvě //. Pa pa :qu: :qu:

ahojik,to že tě bolí bříško může být tím, že se děloha roztahuje, mě to tahkle začalo bolet týden před očekávanou MS a bolí do teď a to jsem v 8tt..takže přeji hodně štěstíčka i zdravíčka a otestuj se a ohlas nám //!!!!

Ahojky. No tak to je skvělý,tak to moc držím palečky,aby ti jsi měla // na těhu testíku :c: :one: :one:

Ahoj a dělala sis už testík?Jestli ti máš pravidelný tak to je asi těhu ne? Držím palceeeeeee :one: :a:

In reply to by JoHanule

Hmm,tak to vypadá slibně :\x: :qu: ,hlavně at mrška nepříjde :( .Tak zkuz novej testík,to už by se ukázat mělo :one: A pak se hned ozvy,jo a hlavně nám nepiš nic jinýjo než to,že máš // :w: :w: :w: :dance: :a:

Jé, tak to MÓÓÓÓÓÓÓC přeji, ať jsi těhu! Já na tom byla min. cyklus obdobně, dokonce už jsem se přistihla i při divných věcech, ale nakonec ms byla. :§) Držim palce, ať vidíš // na tt. :k:

mě taky bolel podbřišek úplně stejně jako před ms. Ale bylo to jiné v tom, že jsem začala mít k tomu divné stavy jako prudké návaly horka, pak zimnice, chvilkama mi víc bušilo srdíčko, začalo mi být párkrát přes den na zvracení a prostě mi bylo jasný že už nejspíš patřím mezi těhulky :a: :c: . Pak už to potvrdil testík a ještě víc pan doktor na utz. (jinak jsem docela na začátku těhu a to 7 tt. Tak Ti moc držím palečky ať je to ta bolest těhulková :\x: :a:

Taky držím palečky, aby to dobře dopadlo... a dělala sis testík? To bříško může být klidně od těhu.... :a: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka