Ahojky jsem tu nová,tak jsem vas chtěla vsechny pozdravit a zeptat se jak si uživáte těhotenství?

12.12.2008

Já jsem těhotná již po druhé.Z prvniho tehotenstvi mame krasnou holcicku a ted s manzelem prozivame druhe.zatim je vse o.k tak doufam ze tomu bude i nadale tak zatim papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ze začátku mi bylo dost zle,že jsem nemohla opustit domov.Pak začlo být léto a mne to nevyhovovalo. V šestém a sedmém mi bylo dobře,ani vedro ani zima a já jsem to zvládala.Ale ted ten konec opět nestojí zanic. Vyjdu ven a chce se mi hned na yáchod,malá je již těžká,po každém jídle je mi zle.Byla jsem zvyklá být dost mezi lidmi a stále něco dělat.Dostala jsem riziko a sama jsem si dávala dost pozor neb nejsem z nejmladších mamin,ale za 14 dní budeme mít prdolku doma a na 9 měsíců zapomenu.

Ahojky :a:
Moc tě tu mezi námi ženami vítám!!!! :\x:
Já jsem 12+0, zatím žádné potíže nemám a doufám,že to tak zůstane. Je to mé první těhu, skoro mi ještě nedochází, že budu mít mimi. Sice je mi už 28 a s manželem jsme spolu 12 let,ale připadám si pořád jak střevo :girl: Moc se na prďolku těšíme, už aby bylo léto a my všechy měly zdravé a spokojené mimísky v náručí!!!! :cc):
Měj se krásně, ať si to můžeš užívat!!!
Pa pa Eva

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky gratuluju k miminku je to super to prozivat po druhe ikdyz to je jine :-)

ja uz to budu mit za chvili za sebou, zacala jsem 36tt. Bude to kluk jako buk a uz se moc tesime. Zatim nemam zadne problemy, az je to divny. Takze ja si tehu uzivam, zatim pomalu ani nevim, ze jsem tehu :) a to uz by v tomhle tydnu docela chtelo....

In reply to by lenkasimca

moc gratuluji k hošíčkovi je dobře že ti to vše probíhá ok hlavne at probehne ok i porod :-) ja jsem se Zuzkou mela take pohodové těhotenstvi teda az na ten porod ,ale nechci te strasit tak si to zatim uzivej a az to prijde tak se drz :-)

tak tě tady vítám a taky zdravím. Já jsem teď ve 24 týdnu a čekám první neplánováné, ale už teď hrozně zbožňované miminko. Zatím se máme obě dobře a taky doufám, že to tak zůstane až do konce. Čekáme holčičku, má se narodit začátkem dubna. A jak starou máš doma holčičku?

In reply to by wercca

Ahojky mam 2,5 letou Zuzanku je to teda divoška takže mi dává pořádně zabrat ,ale alespon se nenudim :-) Už mate jméno u nás to bude asi problem jako u prvni :-)

In reply to by Kaspy

My už jsme měli jméno vymyšlené snad od doby, kdy jsme zjistili, že čekáme holčičku. Přemýšleli jsme tak maximálně den. Já jsem chtěla Vanessku a přítelovi se hned líbila, i když chtěl první Kristýnku... To já se taky těším na to, jaká bude divoška. Vidím to už teď, jak mě pořád tancuje v bříšku a dává mi takové bomby, že se mě břicho hýbe z jedné strany na druhou :!k:
A vy už víte, co budete mít teď? Nebo bude vymýšlet dvě varianty?

In reply to by wercca

ahojky jeste nevim co to bude ale chceme si to nechat urco rict :-) jmena jsme meli vybrane jeste nez jsem prisla do jineho stavu jelikoz u prvniho jsme se nemohli stale domluvit a uz to vypadalo ze pojedu do porodnice bez jmenatak jsme tetokrat premysleli o neco driv jenze nam to taky nevyslo jelikoz obe jmena co jsme vybrali jsou kolem meho datumu porodu coz nechceme aby slavilo narozky i svatek zaroven takze budeme premyslet dal .-)

Ahojik,já teď končím 15.týden,čekáme první miminko a těhotenství si náramně užívám!!minulý týden jsme se dozvěděli, že to bude kluk:)strašně se už na mimi těšíme,ani se snad nedočkám!!!u nás je také všechno zatím ok,jen mám rizikové takže jsem od začátku doma a hodně se šetřím...Přeju krásné těhotenství Papa Šárka

In reply to by S.Pusova

ahojky je super,že to vite uz takhle brzy ze to bude klucina to bych taky chtela docela jsem nedockava :-)urcite bude vse ok hlavne se musis setrit a hodne odpocivat a uvidis ze vse bude tak jak ma. take preji krasne tehotenstvi :-)papa lenda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky