TAAAAKKKK posledni darek pro rozika!

12.12.2008

Ale ze dal zabrat :D nejrdiv sem chtela malej kocarek - ale zadnej se mi nezdal byt dost dobrej(jako tak ze se pri opreni snedno preklopoil ) tak sem po tezkem behani po krackarstvi vybrala s babickou tohle!!!! Maly semoooc libi ale dneska byl jen atest a az pod stromecek :)

ahooooj holky, to je prííííímovní :one: :one: , zrovna teď maji něco podobnýho v kauflandu, tak se taky rozmejšlím že to malímu koupím, sice ještě neumí sedět, ale hodí se to časem :///: :///: rozárka je úúúžasnáááá :girl: :girl:

Ahojky tak to jste vybrali opravdu hezkej dárek.Dneska atest jen aby ti to dovolila schovat. :s: Taky koukám že na fotečkách je pozadí pejska,jak jsi to zvládala zkloubit?Myslím pejska a mimíska?Já mám taky pejska sice menšího ale už ted si myslím že budu mít problemi se žárlivostí a vůbec jak to budem zvládat.Sice přítele mám ale chodí do práce.Jak jsi to zvládla?

Parádní lokomotiva :one: To bude mít Rozi radost :w: Mě by se taky taková pro Mikuláška líbila. Hlavně jak má vzadu to držátko :one: Dobře jste to holky vybraly ;)

Ahojík.No očividně se malý vážně moc líbí :s: .Já bych to do Vánoc nevydržela,já už bych ji to nechala. :///:
To co jsem nakoupila naší malý mám ve skříni a musím se přemáhat abych ji to nedala ://: ,ale mám z těch věcí větší radost než bude mít naše malá,a to určitě :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka