Poslíčci ve 33tt ?

12.12.2008

Ahoj holky ..prosím vás myslíte, že jsou to poslíčci?Asi před 2 týdny jsem měla bolesti v podbřišku jako kdybych to měla dostat, trvalo to chvíli, když jsem změnila polohu za chvíli to ustalo. Doktorka mi řekla, že je na poslíčky brzo :-( ..tak nevím. Včera večer to bylo zase, bolest v podbřišku, ať jsem si lehla na pravý nebo levý bok, při zvedání, jen v polosedu to na chvíli ustoupilo, a občas mi ztvrdlo bříško ..měla jsem docela nahnáno, byla jsem doma sama. máte to taky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já jsem v 32 tt a mám to samé, ale zjistila jsem, že to mám od zácpy, trpím na ní od mala a teď v těhu ještě více. Většinou ten den co to mám se pak vyprázdním a je to dobré. Já myslím, že to je tím tlakem na střeva, určo to není nic špatného. :one:

já měla poslíčky až fakt před porodem. Měla jsem ve 33-34tt dost podobné, ale nebyly to poslíčky, pak jsem teprve poznala, co to poslíčci jsou. 8 dní před porodem mi začaly nepravidelné kontrakce a trvaly až do porodu a bylo to fakt úplně něco jiného než to, co bylo v tomhle týdnu, ale každá to má jinak. Teď už na to moc myslíš a možná už si říkáš, že jakékoliv tvrdnutí a píchnutí jsou poslíčci :) Hlavně, ať je vše ok a ono bude :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky