Pořádný pupík

12.12.2008

Ahoj holky, už jsem sem dlouho nic nenapsala, tak to musím napravit :) . Jak se máte a jak se cítíte????
Já jsem včera byla ve městě nakupovat dárky a nějak jsem to přehnala, od té doby mě pořád píchá tam
dole, tak mám strach, aby se něco nedělo :( . Přijela jsem domu úplně hotová, to mám z toho, že nechávám
vše na poslední chvíli a pak lítám jak prdlouš. Jinak mě už přešli ty nevolnosti, tak jsem ráda, že mi není
celý den blbě. Přidávám dnešní foto bříška, na to že jsem v 9.tt, tak už mám pěkný raneček, u prvního
jsem to takhle vůbec neměla, myslíte si že to může být tím, že jsem už jednou rodila :cc): , protože mrňousek
je ještě malinkej.

Je to chvilka, co jsem o Tobě psala, že jsme spolu u Ajušky ve skupince :) a už nám tu ukazuješ bříško. Toto letí... A to je dobře!!! Tak se opatruj a těhul se tak jak nejlíp dovedeš :h: :k: :)

jj, rika se, ze u druheho se brisko vyloupne mnohem driv...takze mas zajiste narok na "ranecek" uz v tak bzkem stadiu :one: ...je dobre, ze ti !odesly" nevolnosti..mne bylo spatne jen parkrat a taky presne v 9.tt..jak kdyz utne a byl klid-ten 9.tt je nejakej zlomovej a psalo to hodne holek, ze se najednou po 9.tt prestaly citit tehotne a mimo prsou o nicem nevedely, tak to je dobre! :\x: ...a prsa me bolely asi do 15.tt a od te doby si tehotna neprijdu uz vubec :qu: ..az na tu unavu, ta je fakt siiiilena!!takze si dovedu predstavit, jak jsi "vypadala" po vanocnich nakupech :P ..ja to nejak pytlikuju postupne, dost veci pres net..takze se nijak letos nehonim-staci prace, vejska a domacnost... ;) ..pichani v podbrisku je v tuhle dobu tehu normalni-mne hodne pobolivavalo a pichalo brisko-rozpina se deloha, vse tam pracuje na 200%, takze z toho si urcite nedelej nerviky!a uz se na litani po kramech vyprdni a zacni vanocni relax :one: ..prijemny svatky!

Ahojky Micelko, hlavně teď odpočívej a uvidíš, že to bude dobrý.. :-). Je vidět, že se miminku u tebe daří :-). Já jsem dnes 9+5tt a bříško už mám taky a vůbec si to nedovedu vysvětlit.. Jsem sice po druhé těhulka, ale to první těhotensví se nepodařilo. Tak vůbec nevím, jak je možné že už mi roste bříško, i když jím pořád stejně a nepřibrala jsem ani gram.. Jinak si také poslední dny nepřipadám vůbec těhotná.. už mi není vůbec blbě.. a jediný o čem vím, tak jsou prsa - ty strašně bolí..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka