bříško

11.12.2008

ahoj holky,
už máte bříško? já sem na začátku 13.týdne a pořád nic.. už bych chtěla aby to bylo trochu vidět, už mi není ani špatně, cítím se jako bych vůbec těhotná nebyla.. 18.prosince jdu s přítelem na ten velký ultrazvuk tak mám strach aby bylo všechno v pořádku. Kdy to bříško začíná růst?? já myslím že už by mělo :)

neboj, neboj!taky jsem sem holkam psala dotazy, kdy jim zacalo rust brisko, ze ja nic nemam :a: ...a muzu ti rict, ze zitra zacinam 23.tt a nema skoro nic stale...ikdyz spon trosku leze, ale na to, ze jsem uz za 20.tt, tak teda nic moc-vypadam jen, jak kdyz jsem nezatahla bricho-lidi, co nevedi, ze jsem tehotna, tak to na mne stale nepoznaji-no bida!...ale mala je velka akorat, na holcicku dokonce o par dnu napred, pohyby jsou,takze se z toho uz nestresuju...ale ty zacatky, kdy jsem chodila na KO 1x za 5tydnu, necitila pohyby a ani brisko nerostlo...joo, plne te chapu, taky jsem mela nerviky,jestli je to normalni...ale asi fakt je :\x: ...kamaradka mi dokonce nedavno rikala, ze jeji svagrova taky nemela dlouho brisko-zacalo ji vykukovat dokonce az v 7.mesici!!!..ale pak to pry byl za ty 2-3mesice silenej fofr!!..ikdyz to taky moc nechci, oze se bojim, ze mi pak popraska :O ...ale to si nevybirame :s: ..hlavne, at jsou prckove zdravy!!tak prijemny tehulkovani a zadne stresy s briskem :qu:

In reply to by nathali

děkuju všem holkám za pozitivní odpovědi ohledně toho bříška, takže je to normální ještě že tak, je to ale fakt blbý, ve čtvrtek jdu na ultrazvuk tak mám strach aby bylo vše v pořádku když ani nemám bříško ani zatím pohyby. Už se nemůžu dočkat až aspoň ucítím ty pohyby to je aspoň známka že nemusím mít strach že je mimi v pořádku. :)

jeeeje hokla to mas stejnej problem jako ja.-) celou dobu mi nic neroste ani nevim ze jsem tehotna, taky jsem myslela jak to uz pujde videt v tom 12-14tt a ono nic...dokonce jsem ted ve 20tt a porad nic:-D
Dr mi rikala ze pokud nekomu roste driv nez ve 20tt jsou to spis plyny ve strevech a ne mimi...a ze brisko zacina rust kolem toho 20tt tak si asi jeste pockas...Ale taky jsem si s tim uzila nervy...ted uz apson citim pohyby tak "vim ze tam je".-)

Ahojky, já jsem v 11.týdnu a bříško už mám. Ale hlavně je to tím, že jsem ho měla vždycky, protože nejsem žádný drobeček a s vypracovaností břišních svalů to je bída. ://: Akorát dokud jsem nebyla těhu, dařilo se mi ho zatahovat, teď už to fakt nejde a tak se o to ani nepokouším a ulevuju si. Ale neboj, ono se Ti taky objeví. Drobnějším holkám, které mají vypracovaná bříška se při prvním těhu objevují až později.. Několik kamarádek a známých mi říkalo, že se vdávaly třeba v 5.měsíci a nic na nich nebylo vidět. Za to u druhého prý bylo vidět brzy, protože ty svaly už pak povolí rychleji. Hlavně aby bylo mimi v pořádku a neboj, ono si místo udělá. :one:

Ahoj, já budu začínat 18. týden a zatím nic moc, spíš tedy nic než moc, sice je mi malé mé původní oblečení, ale ten kdo mě nezná, nic nepozná :r:

Nic si z toho nedělej. Já jsem za celé těhu nabrala 8kg.
Ještě v pátém měsíci to na mě nebylo moc vidět a známí se mě ptali, jestli jsem opravdu těhu :a: :a:
Aspoň jsem nebyla jako slon a bylo mi fajn. Není důležité mít pupík jako slon, ale to že mimi roste a je zdravé. Mě dr. říkal, že mám asi dost místa uvnitř v děloze.

Ahojky,
jsem tento týden začala 18.tt a jaksik bříško moc neleze. Sice už nemám bříško prohlé dovnitř jako dříve, ale moc těhotně taky nevypadám. ://: Ale p. doktorka v pondělí na kotrole říkala, že bříško je v pořádku, mimi roste, i když je teda malinkaté a tak třeba se začne projevovat pozdějc :j) tak vám moc držím palce na ty ultrazvuky, určitě budou mimísci v pořádku. My jdeme až 7.1. tak snad krom toho, že je mimi nějak pozadu bude taky všechno OK :)

Myslím, že je to u každého jinak. Mě malinko vykouklo ve 12tt a ve 13tt už vidět bylo a ted jsem 16+2 a už jde vidět mnohem líp, už kouká i přes kalhoty, zahradničky. Je to u každýho jiné. Tak přeji, aby si se co nejdřív dočkala a bylo vše v pořádku. :k:

Ahoj, ještě být vidět vůbec nemusí...
mrkni na www.tehotenskakalkulacka.cz ...tam třeba u 12.tt (to jsem teď já) je obr. ženy s mimi v bříšku a děloha je ještě docela malá a je dost vzadu...
Neboj, však oni nám narostou - už se taky těším a co teprve, až se bude hýbat, tu bude super, viď? :-)
Já jdu na ten nadstandardní UZV 16. taky mám z toho trochu vítr, doufám, že to dobře dopadne, totéž přeji i tobě!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka