Jsem strašný prase!

12.12.2008

Holky, je to možný? Kdy tohle skončí???
V půl desátý jsem snídala: 3 koblihy s kafíčkem. Pak jsem do sebe hodila velikou hrušku. Před chvílí jsem spořádala talířek cukroví.... a už do sebe láduju knedlíky s omáčkou... Jak tohle dopadne?
Máte taky žravou? Nebo jsem sama :-(

ahoj já jsem ve 22 týdnu a přibrala jsem cca 5 kg, takže mám 65 a stačí. měsíce zvracení a teď chytám žravou.....čokoládka atd..

ale poslední dobou se to trochu umoudřilo, nicméně poslední 2 dny, to je zas šílenost, bych do sebe nacpala co mi přijde pod ruku, 15 kilo nahoře, musím ještě cca 14 dní vydržet, ono to svádí, člověk si řekne, za chvíli to mám a ssebou, tak se ještě přežeru :)

Ahoj, buď v klidu, já se docela celý těhu držela, ale teď na konci, poslední měsc, hrozný, pořád chodím a hledám co bych sežrala, je mi to jedno, plácám sladký, slaný dohromady. Přibrala jsem 15 kilo. ale teď za ten poslední měsíc 5. Ale nemůžu si pomoct, nevydržím ani půl hodiny něco nestrčit do pusy, chci to omezit hlavně před tím porodem,zítra jsem 39. tt. Už aby to bylo za náma. Tak se drž.

Ahojky, já měla ráno jogurt a housku se šunkou a sýrem, pak banán a mandarinku, před chvílí nějakou polévku s těstovinama a přírodní kuřecí řízek s bramborem a teď už jsem si otevřela jogurtovou Milku. To je normálně moje největší neřest. Nejsem prostě schopná, ulomit si kousek a schovat ji. Jakmile ji načnu, prostě ji sežeru celou.. A ještě ujíždím na ledových kaštanech nebo na ledové čokoládě. Nikdy jsem moc na sladké nebyla, spíš jsem potřebovala každý den maso, ale od té doby co jsem těhotná, tak žeru (jím by opravdu nebyl ten správný výraz) sladké každý den jako prdlá.. Jsem 11tt a nahoře zatím nemám nic. Ale začala jsem na 72kg, takže uvidíme, jak dopadnu. :00: Hlavně Vánoce mi asi dají zabrat. Už teď se totiž oblizuju při představě vánočky namazané nutelou... :hu:

ahoj tak to bud v klidu :) ja jím koblihy po ránu skoro pravidelně, dám si tak 3-4, k tomu kakao,pak mandarinky, banán....hodku vydržím nedlabat a pak to přijde nanovo...jím skoro furt, nedá se to uhlídat, jedu už 16 kilo nahoru :)

to asi přehnala a je mi blbě :-(
Už jsem nabrala 28 kg. Ale 10 teda před těhu (hormonální léčba, konec kouření). A už sem skoro na stovce - fuj! Se stydím :-)

In reply to by jerabina

no, tak to vyklopíš a můžeš začít na novo :s:
nee promiň, ale teď se tím netrap, po porodu to půjde dolu. v těhu jsem nabrala 27 kilo, už mi zbývá jen pět, ale ty taky připočítávám k nekouření a asi už nahoře zůstanou.
takže bašti dál, jak ti bude chutnat, po porodu do vyběháš ;)

já ani nemusím bý těhotná a chutná mi... ráno mléčná řýže s vánočkou, tzeĎ sýrový salát s rohlíke a asi olivi (nechce se mi smaotné vařit) a večer asi s manželem na večeři... a přitom by se večer už jíst moc nemělo a já si teprve večer dám ten největší nášup :-P

ahoj, jako bych to psala já :-D škoda, že mám novej profil - bys viděla.. prase ... já žrala od rána do noci..vyžrala jsem si 30kilo, před měsícem jsem přestala kojit a začínám s dietou- shodila jsem celkem 22 kilo a chci ještě 15 (před těhujsem nabrala 5- přestala jsem kouřit)

ano vsichni jsme zravy prasatka :D Rano jsem si dala k snidani cokoladove kulicky s mlikem a jestli budu jeste chvilku pokracovat tak s nim asi celou krabici :D i s obalem

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka