Předčasný dárek k Ježíšku, 11.12.2008

12.12.2008

Včera ráno, 11.12.2008, krátce po čtvrt na sedm jsem si udělala těhotenský test. K ránu se mi zdál sen, že bude pozitivní.. Menses meškal devátý den a naděje tedy byla velká. Vzhůru byl i manžel a tak jsem načůrala do skleničky a ponořila proužek.. Čekali jsme, já jsem hned po pár vteřinách vykřikla:"Jsou tam dvě." Manžel klidnil mé nadšení, ještě prý nic není vidět. Stačilo však pár dalších vteřin a na testu se objevily dvě krásně zřetelné čárky. Vhrkly mi slzi do očí a troufám si říct, že manželovi taky. Objali jsme se a říkali si, že je úžasné, že se nám to povedlo. Čtyři měsíce zkoušení a je to tu - budeme rodiče :-) Jupííí. Hned jsme to volali kamarádce, která to s námi prožívá a drželi nám, i s manželem, palce. Nadšení bylo a je veliké. Měla jsem co dělat, abych to nevykřikovala na potkání. Pořád si říkám, klid, je brzy, čekej. Ale je to dost těžké :-) Mamče jsem to volala po cestě do práce, byla ráda. Tchýni to psal manžel - taky velké našení :-) Budou obě poprvé babičky, takže to naše mimi bude pěkný rozmazlánek :-) Po dlouhé době to je totiž první mimčo v obou rodinách :-)
V práci jsem žhavila internet a zjišťovala co možná nejvíc. Zatím jsem to tu neřekla a ještě ani nechci, takže jsem se musela chovat nenápadně a tlumit své nadšení, abych nebyla v tom současném stresovém období, kdy jsme tu denně přesčas, nápadná se svým veselím :-)
Zjistila jsem, že dle poslední MS, 5.11.2008, jsem v pátém týdnu a předpokládaný termín porodu bude cca 15. srpna 2009. Tkže srpňátko :-)
Večer, když jsem přišla z práce, počůrala jsem ještě další test - opět byly zřetelné obě čárky.
Ještě jsem si skočila na váhu a se zděšením jsem zjistila, že mám kilo a půl navrch... To to pěkně začíná :-)
Ve středu půjdu k doktorovi, doufám, že už bude na UZ něco vidět a my si domů přineseme první fotku našeho společného a nejkrásnějšího díla :-)

ahojky mooooc ti gratuluji :qu: je to nadherny pocit taky jsem se nedavno dozvěděla že jsem těhotna to jsem byla v 5tt a mimi bylo krasně vidět a ted jsem v 7tt a už mam i fotečku tak určitě zajdi co nejdřiv k doktorce mimi už uvidiš :cc): :\x: moc se opatruj a přeji vam hodně štěstička a zdravička pa :k:

ahooj, no to je krasna zprava, akorat ja bych to vydrzela rict babickam az na stedry den jako ten nejhezci darek...to by bylo...mi jsme tehdy bydleli jeste u mych rodicu a nerekli jsme :) - az to bylo potvrzene od doktora

moc gratuluji at vše dobře dopadne.a hlavně na sebe dávej pozor už jste dva.je to moc krasný pocit.taky jsem měla tenkrát velkou radost.papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka