Ahoj holky prosím o radu je my zle

12.12.2008

Ahoj dnes ráno jsem se zbudila a jen zvracím nemůžu se najíst ani napít.Do toho je my hrozná zima a bolí my v podbříšku ale to už my bolí dlouho.Porad te mám jet k doktoru?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jsem doma z porodnice, mám asi nějakou virozu nebo co.A něco v moči víc budu vědět v pondělí.Jinak taky nějaké hleny takže my jde hlenová zátka.A tohle my napsal doktor do papíru.
zevně F X/3 hrdlo mediosakrálně, polotuhé, trychtýřovité,na phalangu volně pro prst,vak blan zachován.
Rozumíte tomu někdo?Ptala jsem se jak to vypadá jestli už budu rodit a odpověděl my že to je můj 4 porod tak že si netroufá říct, protože můj nález je třeba jako prvorodička 4 hodiny před porodem.Tak nevím.
Tak si jdu zase lehnout je my hrozně,přijdu si jen přečíst co jste my tu napsaly.Zatím :a:

In reply to by opicka46

Taky se udivuju,že ti řekl,že je to nález prvorodičky 4 hodiny před porodem,pokud je to tvůj čtvrtý porod,tak by to mělo být právě rychlejší. No,ti doktoři!!! Tak se pořádně vylež,kdo ví,jestli nebudeš rodit zítra!!! Hodně štěstí!!! :\x: :a:

to dělá dnes to sněžení nebo co že je tolika porodů?Asi už to na tebe de,tohle jsou taky příznaky tak jeď raději na kontrolu protože ti do telefonu můžou říct že jsi třeba nastydlá.Já bych tam jela pro kontrolu.Pa a hodně štěstí

raději tam zavolej,můžeš rodit. Držím palce,pokud je to ono tak at je to rychlé. Mě takhle porod začal,zvracela jsem jak amina. Hodně štěstí :h:

zvracení a průjem se může objevit an začátku porodu. Zavolej do porodnice a řekni jim co ti je a ať ti řeknou zda jet či ne.. držím palce :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka