do kdy ŘÍDIT?

12.12.2008

Holky pořád řídím když jedu někam nakoupit k našim a tak.Mužskej mi říká že co jsem těhotná řídím děsně.No tak se ptám kdy přestat řídit i abych neohrozile sebe a mímo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já jsem řídila až do konce a porod mi začal prasknutím vody a když jsme dorazili do porodnice,tak jsem naznala, že bych seč tam dovezla i sama, kdybych musela

máte pravdu ty co říkáte jak se sešeří nebo je tma tak se mi hůř vidí.Za volant se vejdu v pohodě mám ho štelovací nahoru dolu.Jen mužskej mi říká holka ještě 14 dnů a beru ti klíče.On jezdí jako ďas ale já si jezdím pohodičkou ale ani nepřekážím.Jen prostě nejedu jak on do zatáček jako blázen a nehoním to po vsi.Ohrozit jsem myslela jak se stala věc že maminu přepadl porod během řízení a pán skočil k ní do auta za jízdy a zachránil jí tím že se ohnul a zabrzdil.Jezdím autem k doktorovi, na nákupy k našim prostě všude a takhle bych byla omezená.Těším se teď v lednu jak budu moct objíždět kámošky na kávu a on by mi vzal klíče jo :r: tak jsem se jen chtěla ujistit že nejsem postižená ale ,,jen těhotná"

ahojky, tak ja jsem zacla vice ridit, az jsem byla tehotna, od srpna:) , drive jsme mela strach a nemeli jsme auto....je to o zvyku a ted se s muzikem dohadujeme kdo bude ridit....jsem v 32t a jezdi se mi dobre...a budou svatky, takze se bude jezdit po navstevach a muzik bude bumbat, tak jeste nejake ty kilometry najezdim....a uvidime, jestli se do porodnice nakonec neodvezu sama :)

tak já jsem řídila celé těhu a nedělalo mi to žádný problém.Spíš naopak měla jsem potřbu pořád někam jezdit,ale manžel měl strach tak jsem se musela krotit.Jinak patřím zrovna mezi ty co se do porodnice i odvezli.

Já také řídila až do konce a to jsem týden přenášela, musela jsem vozila jsem dceru do školy. Nikam daleko bych se asi nevydala.

Já také řídila až do konce a to jsem týden přenášela, musela jsem vozila jsem dceru do školy. Nikam daleko bych se asi nevydala.

Já řídila do posledního dne, 3.11. jsem ještě byla v 30km vzdálené poradně a večer mi začal porod. Přišlo mi, že řídím stejně, jen se mi hůř parkovalo.

ahoj tak já osobně řídila až do konce. 1.8.jsem byla ještě na kontrole a 2.8. jsem rodila. Záleží na tom jak se na to cítíš,ale určitě bud víc opatrná zvlášt v tomhle počasí. Kamarádka třeba neřídila vůbec,protože jí bylo celé těhu zle,opravdu je to na tobě,jak se sama cítíš.

Ahojík,
znám hodně ženských, které se odvezli i do porodnice :) ale to neriskuj :) já budu řídit nejspíš až do konce, manžovi totiž sebrali řidičák za rychlou jízdu :( od 4.měsíce používám v autě pás pro těhotné a je super, ale je pravda, že manžel si také stěžuje, že co jsem těhu (respektive v poslední době) řídím hůř a musím přiznat, že za šera a ve tmě už vyjedu jen naléhavém případě, protože bych řekla, že nějak hůř vidím. takže to je na Tobě a na tom jak se cítíš, hlavně opatrně ;)

Tak já řídím neustále, jinak to ani nejde. Nemám nikoho, kdo by mě vozil k lékaři, a tak. Manža je stále v práci, takže mi vlastně nic jiného nezbývá. Ale jsem hodně opatrná na bříško.pa :-)

jsem v 34tt a ridim stale, bez auta bych byla uplne nemozna takze budu jezdit dokud to pujde, v minulem tehotenstvi jsem ridila az do porodu, pravda je ze to bylo v lete takze silnice vypadaly trochu jinak nez dneska tady :00: No ale za chvilku stejne vyrazim autem z domu ;)

:-) Dokud se vejdeš za volant :-) Třeba do Felicie se už nevlezu, má hrozně nízko volant. Ale do ostatních aut v poho.
Já jsem na konci 38 týdne a řídím denně. Pracovně, na nákupy, na návštěvy..... Jsem z vesnice a nevím jak jinak bych se dopravovala. A kdybych furt čekala na manžela, tak nemáme ani co jíst.
A miminko můžeš ohrozit i jako spolujezdec, ne?

Ahoj, já řídila ještě den před porodem, záleží na tom jak se cítíš ty a hlavně jestli se na to cítíš, já teda byla určitě opatrnější než před těhu, ale nemyslím si, že by mě to nějak ovlivnilo, to těhulkování Aluša+Nelinka

Ahoj, tak já jsem zrovna teď přijela z nákupu a taky mám pocit, že už to mé řízení není, co to bývalo.... Ale bez auta jsem jak beznohá, takže budu řídit co to jde....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka