Gasinkoooooooooo

12.12.2008

Ahoj Katko, ¨
není to tak dlouho, co jsi tu psala, že Vivi objevila ručičky apořád si je cucá. Náš darebák to začal tedka taky dělat. Je to šílený, bez šílenýho mlaskotu ani neusne, ruce pořád v pusince, strašně slintá.
Už je to u vás lepší, přešlo ji to a nebo už si je začíná chytat?
Já abych měla nějakou naději, že tohle šílenství přejde :-) a nebo nepřejde :-)
Díky Wiki

Kliknutím vložíte smajlíky:

našemu Davídkovi budou tři měsíce za tejden a je to stejný, jako u vás. Neuvěřitelný zvuky. :s: A pak samozřejmě zjistí, že má hlad. A teď asi zjišťuje, že ty ručičky jsou jeho, protože chvíli mlaská, chrochtá, slintá, nejlíp obě najednou i s dudlíkem a pak je vytáhne a zkoumavě si je prohlíží. :) A když usíná, tak mu narvu dudlík, ošálim ho sab kapkama, aby ho vcucnul, dám mu ruku, takže mu zaměstnám ty jeho šmátralky a prstem mu tem dudlík přidržuju. A druhou rukou ho hladim a on sebou chvilku šije a pak usne. :e): A Wiki, to víš, že to přejde. Hned, co si budou umět chyti hračku, tak budou vožírat něco jinýho. ;)

Ahoooj! je to čím dál horší!! Jednu má v puse a tou druhou si jí přidržuje! v noci, když se vysouká ze zavinovačky, tak ruka rovnou do pusy a mlaskání a mlaskání, samozřejmě, že jí to vzbudí a hned si vzpomene, že má hlad! a to jsem myslela, že už budeme spát bez zavinovačky, protože je nám malá! no nevím, co budu dělat! jsem z toho na nervy! zkoušela jsem jí místo ručiček dát dudel? no samozřejmě, že ho nechce, natahuje jí a dokonce i zvracela!Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

To mi Štěpula dělá taky, když prostě dudlíka nechce, tak mu až natahuje. Jenže on vůbec dělá divný zvuky, chrčí, bublá, mručí, heká, vzdychá..on vůbec nespí klidně a do toho ta ruka...sice si ji tou druhou ještě nepřidržuje, ale i tak je to boj mu ji sebrat. A dneska už objevil i tu druhou, že je může střídat.
Nespí v zavinovačce už měsíc, nevešel se do ní ani po porodu. Někde jsem četla, že se dají miminka zabalit nějak do deky, nebo malýho prostěradla, aby se nelekaly, ale jak se to dělá, nevím. My totiž máme lekačky pořád, jen usne, už mu lítaj ručičky a budí ho to...a k tomu to cucání no. Snad je to přejde.

já sice nejsem Gasinka :s: :s: :s: :s: ani nemám Vivi...ale mám Vojtu že....hehe...a ten si cucá prsty taky tak od těch 2 měsíců.... a druhá věc....před měsíce zjistil že má palec..... :!k: :!k: :!k: takže cecká palec a to je taky prdel když začne mlaskat.... jenomže on teď "žere" uplně všechno.... i můj nos

In reply to by MarcelaK

No to je teda prdel :-)
Ne hele fakt..žere si ručičku a pak chce hnedka flašku s hamiňami...ta velká pixle nutrilonu už nám stačí jen na 4 dny!!!!!!!! a dneska jedu koupit ten extra na zasycení, bo to není možný.
Koupila jsem ten sunar, ale bojím se ho zkusit ty wogo..počkám co řekne v uterý doktorka...abych mu nějak neuškodila...už aby mu byli 4 měsíce a mohl dostávat kaši..ti říkám, že on ji bude baštit už na třech :-)
ani vývar z vloček ho nezasytí!!!!! :-)
Vojta je nosožrout jo? :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka