Ahojik a asi i naschle...

12.12.2008

Dneskem se loucim!! teda ne uplne budu chodit nakukovat ale nebudu zakladat zadne blogy a nic tajoveho... maximalne kdyz budu potrebovat nutne poradit taze paaaaaa

prosim te nikam nechod a nenech se rozhodit. prachy byly, jsou a budou dulezity :) dneska je to tady vubec nejaky rozjety. to je furt nic nic mrtvo a najednou sup sup a uz jste v sobe :!k: vyprdni se na to johanko a bud v klidu ju? :k: papa :a: ja jdu chytata padajici kaju :00:

tedaaaaaaaaa dnesla jsem si prospala jukno co probirate a hned takovy vzruso po ranu.Nenech se Johanko vubec rozhodit :) kazdej vime nejlip z toho jak te znama jaka jsi ;) A ono je dost podstatnej rozdil mit jednu materskou a mit dva prijmy v mesici ;) a je jasny ze ten zivot se ti podle toho bude zit,ale tak podle toho co o tobe tu chvilku vim tak si myslim ze to s Rozi tahnete bezvadne :)

nevím, proč se tady navážíte do J a R. Vždy se to dobře mele lidem, kteří neví, jaké to je být s dítětem sama, ne hold každý má to štěstí, že má po boku manžela či přítele. A pak, vyžít s tak malou částkou, jako je 7600 je fakt síla. Uvědomte si, že ne vždy to je jednoduché. Mám ve svém okolí dvá případy, kdy jsou maminky sami na deti a opravdu to nemají jednoduché.

Každý to má tak či onak. A je velice jednoduché psát, že nemá mudrovat.

A ty Johanko, povznes se nad takovýma řečma a kašli na to.
Já bych to neřešila. Ahojky a klídek....

In reply to by brevity

dekuju :) no jo pozvnest.. ale to jde tezko kdyz si nekdo nevyzkousi jaky to je si odtrhavat od huby a ani radsi k dr. nechodit aby moch ditei doprat... a jak sem radaila to stou materskou tak to bylo pro jeji dobro - nekdy si maminky mysli ze i kdyz maj dite ve veku 1,5 roku a dalsi se ji narodi tak pobiraj 2 rodicaky....

In reply to by Johanka a Rozinka

a jste :s: nechapu proc tu je 50 tisic cumilu a nic nesnou a jen vejraj a hovno z toho - akorat brzdi servr .. nebyt stalic co odpovidaj na vse tak se hovinko novacci dovi.... ja nevim nerozumim tomu ale ty hoste a pohobne me serou.. ano je to pristupny web pro vsechny ale mam chut na XDchatu zalozit mistnost jen pro ty kdo ma zajem diskotat na ne cucet !

In reply to by Johanka a Rozinka

holky holky co se to tu zasejc děje :00: :00: :00: já mám život jen a jen o penězích, taky bych do těhu dřív jak po 3letech nešla, takže nechte holky bejt kámen na kameni a šáhněte si do svědomí, a nechte rozárku a johanku v klidu. Já letím přes celý město jen abych koupila levnější plínky, takže zalovte a uvidíte :h: :h: :h: Holky rozárkovic, ještě přijďte, kdo by mi pak radil :one: :one: :one:

In reply to by Marcelka83.

to vis nasral me vysavac :s: segra koupila pred rokem vysavac a pej je na menitelny pytliky ano to je ale ty pytlikyx se nedaj sehnat... no a je tam latkovej a dneska sem chtela vysat a pytel plnej a predstav si vyklepavat latkovej pytel plnej prachu a sajrajtu nekym kdo je silne alergickej na prach - takze ted sypu, vsechno me svedi a nemuzu poradne dejchat.. navic se urvala hubice od toho cim se vysava - takova ta placka cim jezdis po zemi.. noi den zacal bozsky! takzem se nasrala a posledni prachy z matersky dam za novej vysavac :s: a to mi ten prodavac ale bude muset ukszat ty pytliky do toho vysavace a ze tam fungujou jinak mu ten novej vysavac omlatim o hlavu :!k:

In reply to by Johanka a Rozinka

a co takhle vysavač bez pytlíků - nemusíš pak žádné shánět. Přiznávám - musíš ten bordel z toho vysypat, ale dělá to měnší bordel než přetočit pytlík a vysypávat (u babičky jsem taky zažila látkový... bléé). Já jsem jeden takhle koupila za 3500Kč - trochu dražší, ale když si vezmeš, že do něho nekupuješ ty pytlíky, tak se to srovná. A pokud v tom teda není kazítko a vydrží, tak nemusím dřeba za 5 let přemýšlet, kde bych do toho sehnala pytlík. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky