Uspávání miminek

12.12.2008

Ahojky. Jak to máte s uspáváním vašich drobečků? Náš Lukášek neumí usnout sám, vždycky je hodinku vzhůru a začne být nevrlý, unavený a postupně začne plakat, místo aby usnul. Jediný, co zabírá, je kočárek, a poslední dobou ho balím do zavinovačky a drndám na rukách, ale hrozně se tomu brání, páč nesnáší být staženej (trápí ho prdíky a kadí furt a tak hodně kope), takže usíná vždycky s křikem a je to strašný boj, než zabere. Za půl hodinky ho třeba probudí zase větry a je to nanovo, je docela problém doma dodržet mezery mezi kojením. Jsou nám dva měsíce a nevím, jestli se naučí usínat sám, má 5 a půl kila a za chvíli ho ani neunesu tak dlouho.. A být s kočárkem venku několik hodin je taky dost na bednu..:(

Kliknutím vložíte smajlíky:

moji Natálce je 6,5 měsíce a za tu dobu jsme už vystřídali spoustu metod uspávání.jednou zabere to pak něco jiného.je období kdy zabírá třeba houpání na gymnastickém míči.když byla malinká nosily jsme ji na polštáři.ted hopem v ruce a na míči.nejčastěji usíná u prsa.taky někdy byvá unavená a když ji dám spinkat tak pláče.a co je nej nikdy ještě neusnula sama.taky bych si přáala ji jenom položit aby spala.snad až bude starší.v kočárku spí pěkně.

In reply to by bobulkamodra

ahojky, nám je půl roku a pár dní a usínání je také náš velký nepřítel... sám to neumí... :s: Ale večer už jsem ho naučila, že se vykoupe, nanapká a jde do hajan... občas si chvilku popláče, ale to už na ruku většinou neberu, chodím dávat dudáčka a když už je opravdu hodně uřvanej, kápnu mu na dudlíka Sab Simplex a to je pak většinou klid... u něj se krásně pozná, že bude spinkat... vždycky se tak elegantně otočí na bok, zakloní hlavičku a to už pak máma ví, že má vyhráno :wink:

Ahojky Deenah, dlouho jsem tě tu neviděla...jak se máte? No koukám, asi jako my. Štěpánek má dneska dva měsíce a je to lump.
Přes den skoro nespí, je nevrlej a bulí, když po dvouhodinovým mučení maminky konečně usne, spí jen půl hodiny a to přesně na minutu, pak je zas nasranej, že nemůže spát a tak to jde dokola.
Strašně moc jí, už mi vypije 190 ml a za dvě hodiny by jedl znova, to všechno je tím, že nespí.
Večer boj v postýlce, aby usnul, objevil totiž ručičky a tak si je obě sjíždí, ale šíleně a do toho pobrekává, už mu je zasouvám pod peřinku, ale to řve ještě víc, ani dudlík nepomáhá. A těch ran, co si dá, jak s nima háže a je zeškrábanej jak já nevím co. Musím ale říct, že nakonec opravdu usne a sám, ale po dvouhodinovým mučení, držení ručiček, cpaní dudlíka do pusinky...je to děs. V noci se budí až vlastně k ránu, nacpe se, krne si jak starej chlap, položím ho do postýlky, pohladím, přikreju a on se cuká, kope, vzteká až usne. Zatím tohle funguje, ale jinak je to na hlavu. Na rukách ho nenosím, jen když brečí a nebo se chce mazlit, hodně přes den, spíš ho hodím přes rameno a on kouká, ale chovat ho klasika, to nesnáší, hned řve a navíc už má 6 kilo, takže má ruce i tak jak opice a záda..o těch nemluvím...
Kočárek nám funguje přes den docela jistě, ale je už zima, takže max půl hodiny venku a jak přijedem domů, stačí na zahradu, už je vzhůru.
Snad se nám to po třetím měsící zlepší.
Mějte se..a držte se

In reply to by Wikina

Já sem moc nechodím, není čas, malý vyžaduje neustále mou pozornost. Máme to, jak tak čtu, docela podobný, akorát já ho uspávám u prsa, že ho nakojím, odříhnu a pak vleže mu ještě dám prso a on se ududlá...jenže se mi budí tak třikrát v noci a vždycky mu musím dát prso a nechat ho pak bez odříhnutí, aby spal... je to boj, přes den ho udrndávám na rukách, chodím s kočárkem dvakrát na dvě hodiny, abych měla mezery mezi krmením... jinak je po hodince bdění nevrlej a pláče...je to fakt boj. Nám byly dva měsíce předevčírek a já jen doufám, že se to fakt bude zlepšovat... Chování taky nesnáší, tak už nevím, jak ho uspávat.

Naprosto chapu. mela sem do nedavna stejnej problem. Dneska zaciname 12 tyden a rekla bych ze se to pomalicku lepsi... uz alespon chvilkama usne sam v postylce... ale spinka mi jen na levem boku a prekuli se sam na brisko.. tak je mu dobre.. tak ho nechavam spinkat jen na brisku... a je klid....

Ahoj! já na malé poznám, kdy je unavená, ale jakmile bych jí položila do postýlky, tak začne ječet jak požární hlásič, takže uspáváme v ruce přes den i v noci! už mám úplně zničená záda, je těžká jak blázen! naštěstí v noci se uspává jen jednou a to mi často pomůže manžel! snad přijde brzo čas, kdy budou usínat sami!Katka a Vivi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka