bolest v kříži

12.12.2008

Ahoj holky neporadili by jste mi co mi pomůže na bolest v kříži?nemůžu se ohnout ani obout je to hrozný připadám si jak důchodce.Navíc mě začala bolet noha,měla jsem kdysi úraz a při změně počasí mě bolívá ale tentokrát to trvá už skoro 3 týdny nemohlo by to být tím jak jsem rychle a hodně přibrala?Jsem v 30+1.Přibrala jsem 14kg.Tak co myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, četla jsem tu radu na teplou vanu, ale aby se ti nespustil předčasný prord!!!na to fakt bacha, vana jo,ale ne extra horká. Jinak bolest v kříži mě taky trápila, ale začala jsem cvičit na velkém balonu a protahovat se(v rámci 30ti týdenního břicha) a pomáhá to. Plavání moc nemusím - je to zase chlor a různý bakterie, který bys mohla chytnout, takžedoporučuji balon. A partner at tě masíruje/jen at se o nás trošku starají,ne?). Snad ti něco zabere, ale taky si asi budeme muset zvyknout, že ty boístky se začnou objevovat, ale už "jen" 10týdnů! :a:

Ahoj,já mám úplně stejný problém jako ty,bohužel :00: Teď nedávno jsem chodila celou noc po bytě,protože jsem nevydržela sedět ani ležet.....Zkusila jsem si jít zaplavat,ale pomohlo mi to stejně jen na chvilku....A s tou váhou nevím.Možné to je,alr já jsem ve 31 týdnu a nabrala jsem 7kg a mám ty problémy stejně.Spíš si myslím,že je to tím,jak se roztahuje a připravuje pánev.....Snažím se doma cvičit na míči a musím říct,že je to úleva

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ok,díky.Ještě jsem slyšela že pomáhá dát si teplou vanu???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky